Κινητοποίηση για το δρόμο Καρπενήσι - Αγρίνιο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 22:08 Κινητοποίηση για το δρόμο Καρπενήσι - Αγρίνιο

Από το Πλατυγιάλι έως τη Λαμία…

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αδράνεια που παρατηρούν στην κατασκευή του δρόμου Αγρίνιο - Καρπενήσι, διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή για το διευρωπαϊκού οδικού άξονα Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μάρτιου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην είσοδο του Αγρινίου στον κόμβο Τσίγκα (Intersport).

«Καλούμε όλους τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας & Ευρυτανίας, τους Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδος & Στερεάς Ελλάδος, τους Δημάρχους Αιτωλοακαρνανίας & Ευρυτανίας, τους εκπροσώπους θεσμικούς φορέων του νομού, το Τεχνικό Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας,  εκπροσώπους φορέων και όλους τους πολίτες της περιοχής μας να παρευρεθούν και να συνδράμουν στο δίκαιο αίτημα μας», αναφέρουν στο κάλεσμά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση