Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση: «Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο - Ανήλικοι στο διαδίκτυο» (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 14:53 Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση: «Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο - Ανήλικοι στο διαδίκτυο» (ΦΩΤΟ)

Η δράση διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τους Διευθυντές του 1ου, 2ου, 22ου, 23ου, 24ου Δημ. Σχολ. Λαμίας και τη Διευθύντρια του 5ου Δημ. Σχολ. Λαμίας με τους αντίστοιχους Συλλόγους Διδασκόντων των Σχολικών Μονάδων.

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο-Ανήλικοι στο διαδίκτυο» σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου και από ώρα 09:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Της Μητροπόλεως, Μεγάλου Αλεξάνδρου 21, Λαμία και κεντρικό ομιλητή  τον κ. Μήθυμη Κωνσταντίνο, Στέλεχος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος της Γ.Α.ΔΑ.

Η δράση διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Συλλογικού Προγραμματισμού και υλοποίησης δράσεων ως δίκτυο σχολικών μονάδων, από τους Διευθυντές του 1ου, 2ου, 22ου, 23ου, 24ου  Δημ. Σχολ. Λαμίας και τη Διευθύντρια του 5ου Δημ. Σχολ. Λαμίας με τους αντίστοιχους Συλλόγους Διδασκόντων των Σχολικών Μονάδων.

Η ενημερωτική εκδήλωση απευθυνόταν στους μαθητές των σχολείων του δικτύου και στόχος της είναι η ενημέρωσή τους  για την ασφαλή και υπεύθυνη χρήση του διαδικτύου.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση