Σε ποιες περιοχές της Λαμίας και της Στυλίδας θα έχει διακοπές ρεύματος την Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 08:26 Σε ποιες περιοχές της Λαμίας και της Στυλίδας θα έχει διακοπές ρεύματος την Κυριακή

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ για τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος μεθαύριο Κυριακή.

«Tην  ΚΥΡΙΑΚΗ  24/03/2024,  λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Mέσης και Χαμηλής Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

1. Από ώρα 08:00 έως  15:00 στο ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ και συγκεκριμένα στο ΝΟΤΙΟ ΤΜΗΜΑ της ΛΑΜΙΑΣ ( Ν. ΑΜΠΛΙΑΝΗ) από το  SUPER MARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ  έως και πριν το ΔΔ ΚΟΜΜΑ.

2. Από ώρα 08:00 έως  14:00 στο ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ και συγκεκριμένα  στο ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ της  ΣΤΥΛΙΔΑΣ έως και στην ΈΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση