Σταϊκούρας: «Θωρακίζεται η Λαμία με σημαντικά έργα υποδομών»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 08:18 Σταϊκούρας: «Θωρακίζεται η Λαμία με σημαντικά έργα υποδομών»

«Παρεμβάσεις άνω των 10 εκατ. ευρώ με μονιμότερα χαρακτηριστικά, μεγαλύτερη σταθερότητα και ανθεκτικότητα στον χρόνο…»

Ο Δήμος Λαμιέων, είναι στις περιοχές που «χτυπήθηκαν» με μανία από την κακοκαιρία Daniel στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, με ανυπολόγιστες ζημιές ειδικά στην περιοχή της Μεγάλης Βρύσης και στην Ιερά Μονή Αγάθωνος.

Τη δρομολόγηση των έργων αποκατάστασης για την πιο γρήγορη υλοποίησή τους με το συντονισμό των υπηρεσιών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο, συζήτησαν στο Δημαρχείο Λαμίας, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας, με τον αρμόδιο Υφυπουργό Νίκο Ταχιάο, τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα και το Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα θα γίνουν πολύ σημαντικές παρεμβάσεις άνω των 10 εκατ. ευρώ, που θα έχουν μονιμότερα χαρακτηριστικά, μεγαλύτερη σταθερότητα και ανθεκτικότητα στον χρόνο, ειδικά στην ευρύτερη περιοχή της Μεγάλης Βρύσης, που υπέστη και τη μεγαλύτερη ζημιά από τις πρόσφατες καταστροφές, αλλά και πέριξ της Μονής Αγάθωνος. Οι διαγωνισμοί θα βγουν μέσα στο καλοκαίρι με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τα επόμενα 2 με 3 χρόνια.

Να σημειώσουμε ότι ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας μαζί με τον κ. Ταχιάο, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου επισκέφτηκαν και το υπό κατασκευή Κλειστό Κολυμβητήριο στην περιοχή του Χαλκιοπουλείου.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

sinantisi-daniel-13

sinantisi-daniel-14

sinantisi-daniel-11

sinantisi-daniel-10

sinantisi-daniel-9

sinantisi-daniel-7

sinantisi-daniel-6

sinantisi-daniel-4

sinantisi-daniel-1

sinantisi-daniel-3

sinantisi-daniel-2

sinantisi-daniel-5

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση