Έκαναν ληστεία με κλεμμένη μοτοσυκλέτα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 08:20 Έκαναν ληστεία με κλεμμένη μοτοσυκλέτα (ΦΩΤΟ αρχείου)

Συνελήφθη η συνεργός του δράστη από την Ασφάλεια Χαλκίδας…

Την εξιχνίαση ληστείας σε βενζινάδικο στη Χαλκίδα, με την ταυτοποίηση του δράστη και τη σύλληψη της συνεργού του, πραγματοποίησε η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Η ληστεία είχε γίνει πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης (20/3/24) με το δράστη να απειλεί με μαχαίρι την υπάλληλο του πρατηρίου και να αποσπά χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή πριν διαφύγει με τη συνεργό του με μοτοσυκλέτα.

Παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος ταυτοποιήθηκε τόσο αυτός όσο και η συνεργός του που τον περίμενε στο δίκυκλο. Το βράδυ μάλιστα της Παρασκευής (22/3/24) συνελήφθη στην περιοχή της Χαλκίδας, κατόπιν σχετικού Εντάλματος της Ανακρίτριας του Β΄ Τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, η γυναίκα.

Όπως διαπιστώθηκε ακόμη και η μηχανή ήταν κλεμμένη, την οποία τελικά παράτησαν λίγη ώρα μετά τη διάπραξη της ληστείας. Εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και επεστράφη στο νόμιμο κάτοχό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση