Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 11:03 Λαμία: Τροχαίο με μηχανάκι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το μηχανάκι «καρφώθηκε» σε προπορευόμενο αυτοκίνητο - Τραυματίστηκε ο δικυκλιστής.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 7:00'  το απόγευμα του Σαββάτου (23/2) στην οδό Στυλίδος, στο ύψος της δεύτερης διασταύρωσης στη Μεγάλη Βρύση, πριν το Pit Stop.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport ο άτυχος δικυκλιστής είχε κατεύθυνση προς Λαμία, όπως και το λευκό Dacia που προπορευόταν. Όταν ο οδηγός του Dacia χρειάστηκε για κάποιο λόγο να μειώσει την ταχύτητά του, ο δικυκλιστής που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να σταματήσει με αποτέλεσμα να πέσει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Όπως βλέπετε και στις εικόνες του LamiaReport από τη σύγκρουση έσπασε το πίσω παρμπρίζ του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος.

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος:


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση