«Έφυγε» στα 54 του χρόνια εν ενεργεία αστυνομικός

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 07:55 «Έφυγε» στα 54 του χρόνια εν ενεργεία αστυνομικός

Βαρύ πένθος στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας…

Κεραυνός εν αιθρία στην οικογένεια της αστυνομίας Ευρυτανίας, από τον αδόκητο χαμό του 54χρονου Ανθυπαστυνόμου και οικογενειάρχη, πατέρα δύο παιδιών, Ιωάννη Κ. Ντάσιου.

Οι συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν πως από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν τον αγαπημένο τους συνάδελφο, που υπηρετούσε στο ΑΤ Αγράφων.

Στη σελίδα τους στο ΦΒ η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας τον αποχαιρετά, εκφράζοντας την οδύνη των μελών της.

Ομοίως οι συγχωριανοί του στην Αγία Τριάδα Ευρυτανίας:

«…Από χθες το απόγευμα ένα τρομερό και συνταρακτικό γεγονός, έχει κάνει τον γύρο, του κόσμου της Ευρυτανίας. Σε λίγο η καμπάνα θα χτυπήσει και θα αφορά τον Ιωάννη Ντάσιο του Κώστα και της Μαρίας, πού έφυγε αιφνίδια χθες το μεσημέρι στα 54 του χρόνια.. Το καλύτερο παιδί της Ευρυτανίας. Αστυνομικός εν ενεργεία, μάχιμος, δυνατός, χαμογελαστός και Φιλότιμος, πάρα πολύ Αγαπητός δε σε  όλους όσους τον είχαν συναντήσει. Για όλους εμάς τους Συχωριανους, πού τον ξέραμε πάρα πολύ καλά, ΔΕΝ είναι εύκολα διαχειρισιμο. Ο Γιάννης ήταν ο Δικός μας Άνθρωπος και η παρουσία του στο Χωριό, ήταν μία μεγάλη στήριξη σε όλους.. Από μικρό παιδί πού παίζαμε μπάλα στο ξερό γήπεδο του Χωριού, μέχρι προχθές πού συζητάγαμε για πρόβατα και κυνήγια, ήταν πάντα Αισιόδοξος και δυνατός. Θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένειά του να ζουν να τον θυμούνται…»

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί  την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στις 12:00’ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία  στον Άνω Ξηριά Καρπενησίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση