«Έφυγε» 47χρονος Λαμιώτης, πατέρας δύο παιδιών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 09:00 «Έφυγε» 47χρονος Λαμιώτης, πατέρας δύο παιδιών

Βαρύ πένθος στη Λαμία για την απώλεια του τραπεζικού Κώστα Τσίκνα.

Όσοι γνώριζαν τον Κωνσταντίνο κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα και πιο ευαίσθητα παιδιά της Λαμίας. Ήταν γιος του Γιάννη Τσίκνα, ο οποίος διετέλεσε για πολλά χρόνια Γραμματέας στα Δικαστήρια της Λαμίας και στη συνέχεια είχε το κατάστημα με τις φωτοτυπίες κάτω από τα Δικαστήρια.

Ο 47χρονος Κώστας Τσίκνας, ήταν πατέρας δύο παιδιών και τα τελευταία χρόνια διέμενε στη Λιβαδειά, όπου εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος στην Eurobank.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας το οποίο δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει με αποτέλεσμα να φύγει για το μεγάλο ταξίδι βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όλους όσους τον είχαν γνωρίσει, αφού κατά γενική ομολογία ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Τσίκνα θα γίνει το Σάββατο (30/03/2024) στη 1:00' το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στη Νέα Βράχα Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση