Παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Λοκρίδα από το Ζορμπά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 15:36 Παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Λοκρίδα από το Ζορμπά

Μέχρι 2 Οκτωβρίου η νέα παράταση…

5,5 χρόνια μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Ζορμπά» στις περιοχές της Λοκρίδας και σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου «εξακολουθούν να υφίστανται οι λόγοι κήρυξης και το έργο της διαχείρισης των συνεπειών από τις καταστροφές (πλημμύρες, κατολισθήσεις)»!

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα εκδηλώθηκαν στις 29-09-2018 και έκτοτε η Δημοτική Ενότητα Μαλεσίνας-Θεολόγου, Δαφνουσίων και Οπουντίων του Δήμου Λοκρών, έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

Για το λόγο αυτό δόθηκε νέα εξάμηνη παράταση της κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, στις ανωτέρω περιοχές, ήτοι έως και 02 Οκτωβρίου 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση