Σύλληψη και πρόστιμο για πρόκληση πυρκαγιάς στην Πυρά Φωκίδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 20:40 Σύλληψη και πρόστιμο για πρόκληση πυρκαγιάς στην Πυρά Φωκίδας

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής…

Συνελήφθη σήμερα, 2 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Άμφισσας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση, στην Τ.Κ. Πυράς, του δήμου Δελφών Φωκίδας.

Η πυρκαγιά ήταν σε αγροτοδασική έκταση και κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς υπήρχαν ευνοϊκές συνθήκες για την επέκτασή της στο κατάφυτο βουνό της Οίτης.

Στον ανωτέρω επιβλήθηκε επίσης διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το αρχηγείο του ΠΣ ανακοινώθηκαν μόνο σήμερα συνολικά έξι συλλήψεις με τα ανάλογα πρόστιμα, καθώς και ακόμη έξι διοικητικά πρόστιμα για παραβάσεις της κείμενης νομοθεσίας σχετικά με την πρόκληση πυρκαγιάς ή το άναμμα φωτιάς χωρίς να έχουν ληφθεί προληπτικά μέτρα.

(Φωτογραφία: Φ/Β)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση