Στερεά: Πέντε συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο - Συνελήφθη και Λαμιώτης με μαχαίρια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 14:14 Στερεά: Πέντε συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο - Συνελήφθη και Λαμιώτης με μαχαίρια

Δικογραφία για κλοπές σε τρία άτομα…

Τη σύλληψη ενός ατόμου στην περιοχή της Λαμίας για παραβάσεις νομοθεσιών περί ναρκωτικών και όπλων, ανακοίνωσε η ΓΕΠΑΔ Στερεάς, μαζί με ακόμη τρεις συλλήψεις για κλοπές στη Χαλκίδα και μία σύλληψη φυγόποινου που είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Άμφισσας με ποινή φυλάκισης δώδεκα (12) μηνών, για κλοπή από κοινού και απόπειρα κατ’ εξακολούθηση, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Στην περίπτωση του Λαμιώτη συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μπουκαλάκι με έλαιο κάνναβης μερικών γραμμαρίων (13,1), αλλά και πέντε (5) μαχαίρια διαφόρων τύπων, με μήκος λάμας μέχρι και είκοσι (20) εκατοστά.

Ακολουθήθηκε η τυπική διαδικασία η οποία στην περίπτωση του φυγόποινου ήταν να οδηγηθεί σε φυλακή της χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση