Ν. Κωστής: «Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας σε ελεύθερη πτώση»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016 08:30 Ν. Κωστής: «Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας σε ελεύθερη πτώση»

Σχετικά  με τις εκλογές της  24ης Απριλίου του Κ.Σ.Λ,  ο υποψήφιος πρόεδρος ΝΙΚ. ΚΩΣΤΗΣ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι κυνηγοί της Λαμίας καλούνται να εκλέξουν  νέο ΔΣ, τη στιγμή που ο Σύλλογος τη τελευταία διετία βρίσκεται σε καταστροφική πορεία. Αιτία της ελεύθερης αυτής πτώσης είναι το απερχόμενο ΔΣ.

Παρότι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς (είχαν την απόλυτη πλειοψηφία, χωρίς αντιπολίτευση, καθώς ήταν ο μοναδικός συνδυασμός στις προηγούμενες  εκλογές), κατάφεραν  να τελειώσουν τη θητεία τους με ύβρεις, προπηλακισμούς και έγγραφες καταγγελίες που αναδύουν δυσοσμία.

Αξίζει να αναφερθούν  3  θλιβερά περιστατικά:

Α) Ο Ταμίας, με έγγραφη αναφορά προς τον Διευθυντή Δασών, καταγγέλλει  ότι στα συμβούλια γίνονται « σοβαρές παραβάσεις της καταστατικής λειτουργίας του Συλλόγου» και  ο ίδιος  «αρνείται να νομιμοποιήσει τετελεσμένα γεγονότα»!!

Β) Οι 2 ομοσπονδιακοί θηροφύλακες ανέφεραν κατάμουτρα  στο ΔΣ ότι «συγκεκριμένα άτομα του Δ.Σ παρέμβαιναν στο έργο μας!!» (ο νοών νοειτω)

Γ)  Επιστέγασμα της τεταμένης και άρρωστης αυτής κατάστασης ήταν στη τελευταία συνεδρίαση της 5ης  Απριλίου να γραφεί μια μαύρη σελίδα  στην ιστορία του συλλόγου, καθώς  διεξήχθη έντονη λογομαχία   η οποία κατέληξε  σε χειροδικία!!!

Το λιγότερο που ζητάς από άτομα που ασκούν διοίκηση είναι να ξέρουν  να διαφωνούν με αξιοπρέπεια…

       ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΝΗΓΕ

 Εκ των πραγμάτων επιβάλλεται η άμεση και  δυναμική παρέμβασή σου ώστε τα άτομα αυτά με τις απαράδεκτες και επικίνδυνες  συμπεριφορές  να μπουν στη γωνία, καθώς μοναδική αιτία του κατήφορου αυτού ήταν η άκρατη φιλοδοξία τους, ο φθηνός παραγοντισμός και η μικρόψυχη νοοτροπία  για προβολή  σε καθαρά προσωπικό επίπεδο.

Προώθησαν ένα υπερτροφικό ΕΓΩ και σκότωσαν το ΕΜΕΙΣ.

Ειλικρινά ο αντικειμενικός παρατηρητής θα δυσκολευτεί να αποφασίσει αν η όλη κατάσταση είναι  για γέλια ή για κλάματα.

            ΤΕΛΟΣ

Διεκδικώντας τη ψήφο σου, θα υποσχεθώ ως πρώτη προτεραιότητα την ανόρθωση του κύρους και της σοβαρότητας του Συλλόγου και ακολούθως με σύνεση και αρκετή δουλειά, εγώ και οι συνεργάτες μου, θα οδηγήσουμε το υγιές πάθος των κυνηγών σε σωστά μονοπάτια ώστε το κυνήγι να γίνει χαρά και ευχαρίστηση στη δύσκολη και μίζερη καθημερινότητα των τελευταίων χρόνων».

Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε

 

ΟΝΟΜΑΤΑ  ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ  ΓΙΑ  Δ.Σ

(Ψήφησε και τα οκτώ ονόματα)

1)  ΖΗΣΙΜΟΣ ΑΔΑΜ
2)  ΚΩΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3)  ΜΑΚΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
4)  ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5)  ΠΑΠΑΔΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
6)  ΠΑΠΑΤΖΙΜΑΣ  ΘΩΜΑΣ
7)  ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ  ΝΤΙΝΟΣ
8)  ΣΤΙΓΚΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

(Ψήφισε και τα δυο ονόματα)

1)  ΚΑΡΕΛΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ
2)  ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
Προσαρμοσμένη αναζήτηση