Το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» από σήμερα στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Μαΐου 2016 00:10 Το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» από σήμερα στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις
Ενωμένοι θα νικήσουν - Διχασμένοι θα ηττηθούν. Η πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel που φέρνει αντιμέτωπους τον Captain America με τον Iron Man και τους Avengers διχασμένους έρχεται αυτή την Πέμπτη στον Cinepolis Γαλαξίας στη Λαμία και το LamiaReport σας εξασφάλισε προσκλήσεις.
 
Οι προβολές ξεκινούν την Πέμπτη 5/5/16 -  Ώρες έναρξης 18:45΄ και 22:00΄.
 
Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 μονές προσκλήσεις ΔΩΡΕΑΝ για την προβολή του «Captain America: Civil War».
 
Οι τυχεροί/ές θα ανακοινωθούν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (5/5) στο LR.
 
Οι νικητές μπορουν να επιλέξουν την ημερομηνία και ώρα προβολής που εκείνοι επιθυμούν για να δουν την ταινία.
 
 
Περίληψη
 
Μετά το τέλος της ταινίας Οι Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron o Steve Rogers (Captain America) και οι υπόλοιποι Εκδικητές προσπαθούν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. Σε αυτό ακριβώς το σημείο ξεκινάει η ιστορία του Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος. Μετά από ένα διεθνές επεισόδιο στη Νιγηρία, όπου χρειάστηκε η καταλυτική επέμβαση των Εκδικητών, ξεκίνησαν κάποιες πολιτικές διεργασίες, ώστε να δημιουργηθεί ένα κυβερνητικό σώμα αρμόδιο να εγκρίνει σε ποιες περιπτώσεις θα πρέπει να επεμβαίνει το επίλεκτο σώμα των super ηρώων. Η εξέλιξη αυτή διχάζει την ομάδα και στρέφει τον Στιβ Ρότζερς ενάντια στον φίλο και πρώην σύμμαχό του, Τόνι Σταρκ, χωρίζοντας σε δύο στρατόπεδα την υπόλοιπη ομάδα.
 
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας...
 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση