Χιόνισε γύρω από τη Λαμία - Χωρίς προβλήματα οι δρόμοι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 08:35 Χιόνισε γύρω από τη Λαμία - Χωρίς προβλήματα οι δρόμοι

Τη νύχτα χιόνισε προς Δομοκό, Μπράλο και προς Καρπενήσι χωρίς όμως να υπάρχουν προβλήματα στους δρόμους - Χιόνι έπεσε και στους Αγίους Θεοδώρους, κανένα πρόβλημα και στην εθνική οδό.

Στο πόδι όλη τη νύχτα οι υπηρεσίες για το χιονιά, που μέχρι στιγμής δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στη Φθιώτιδα και την ευρύτερη περιοχή.

Περισσότερο χιόνι έριξε προς Μπράλο, ωστόσο το οδόστρωμα παραμένει καθαρό για τους οδηγούς που θα κινηθούν από Λαμία προς Γραβιά - Άμφισσα - Ιτέα.

Από τη πλευρά του Δομοκού το χιόνι έφτασε μέχρι το 6ο χλμ, στα βόρεια της Λαμίας, χωρίς και πάλι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων.

Χιόνι έπεσε και προς Καρπενήσι, όπου η κυκλοφορία μέχρι τώρα γίνεται χωρίς αλυσίδες, όμως καλό θα είναι οι οδηγοί που θα ταξιδέψουν το Σαββατοκύριακο προς Ευρυτανία, να είναι εφοδιασμένοι με αλυσίδες για κάθε ενδεχόμενο.

Και στο εθνικό δίκτυο ο δρόμος είναι καθαρός. Το λίγο χιόνι που έπεσε τη νύχτα στην ανατολική πλευρά της Φθιώτιδας, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων δεν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στους οδηγούς.

Τα ξημερώματα της Κυριακής και της Δευτέρας οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις πρώτες πρωινές ώρες λόγω παγετού (θερμοκρασία υπό του μηδέν).

Σήμερα το πρωί δεν αποκλείεται πολύ πρόσκαιρα να χιονίσει για λίγο και μέσα στην πόλη της Λαμίας, αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί και μέχρι το μεσημέρι θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με το κρύο ωστόσο να παραμένει τσουχτερό.

Ήλιος με τα δόντια προβλέπεται την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα θα συνεχιστεί η ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. 

Από την Τρίτη 20 του μηνός έως και την παραμονή Χριστουγέννων ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό που θα σχηματιστεί στην Αδριατική θα προκαλέσει εκ νέου επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας, αυτή τη φορά με νοτιάδες, βροχές στα πεδινά και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας (ενδεικτικό υψόμετρο 800-900 μέτρα).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση