Ο Διοικητής του Γ.Ν. Λαμίας ευχαριστεί τον Δήμαρχο που κράτησε το νοσοκομείο ανοιχτό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 17:06 Ο Διοικητής του Γ.Ν. Λαμίας ευχαριστεί τον Δήμαρχο που κράτησε το νοσοκομείο ανοιχτό

Η πρόσβαση στο νοσοκομείο της Λαμίας, τόσο των ασθενοφόρων ΕΚΑΒ, όσο και των πολιτών, ήταν από τις βασικές προτεραιότητες της δημοτικής αρχής, στην διάρκεια του χιονιά.

Παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες το νοσοκομείο της πόλης μας ήταν προσβάσιμο όλες τις ώρες και αυτό οφείλεται στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι χειριστές και οι υπάλληλοι του Δήμου Λαμιέων.

Την Τετάρτη από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 12.00΄ το μεσημέρι χρειάστηκε να καθαρίσουν το δρόμο για το νοσοκομείο 11 φορές και ακόμη περισσότερες μέχρι στο βράδυ.

Διαβάστε την ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας

«H Διοίκηση του Γ.Ν. Λαμίας ευχαριστεί τον Δήμαρχο Λαμιέων, καθώς και όλο το προσωπικό του Δήμου για τη συμβολή του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε ο χιονιάς που έπληξε το Νομό μας τις τελευταίες ημέρες, διευκολύνοντας με τις υπηρεσίες του την προσβασιμότητα των πολιτών στο Γ.Ν. Λαμίας».                                        

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΑΜΙΑΣ
Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ

Ο Δήμαρχος Λαμιέων από νωρίς το πρωί της Τετάρτης ήταν στο νοσοκομείο για να συντονίζει το έργο των συνεργείων του Δήμου. Δείτε τι είχε δηλώσει στην κάμερα του LamiaReport.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση