Η Περιφέρεια Στερεάς στην έκθεση «Super Market, Mini Market & Περίπτερο»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 16:53 Η Περιφέρεια Στερεάς στην έκθεση «Super Market, Mini Market & Περίπτερο»

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 25 Αυγούστου

Πρόσκληση στους επαγγελματίες της οργανωμένης και μικρής λιανικής για συμμετοχή στην έκθεση «Super Market, Mini Market & Περίπτερο» τον προσεχή Οκτώβρη, απευθύνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, επιδοτώντας το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και την κατασκευή του περιπτέρου.

Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα διαθέτουν  ατομικό εκθεσιακό χώρο (περίπου 6 - 7τ.μ.) με οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη στα €150 με το ΦΠΑ.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 20 έως 22 Οκτωβρίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σας πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 25 Αυγούστου, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax: 2221036055).

Επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών, καθώς επίσης θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, (Αρμόδια Υπάλληλος: κα Ελευθερία Σιώζου, Τ. 2221353594).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση