Ενημέρωση «κατ’ οίκον» από την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 13:01 Ενημέρωση «κατ’ οίκον» από την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας

Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαδικούς για ενημέρωση σχετικά με υποθέσεις κλοπών & εξαπάτησης ηλικιωμένων.

Μια αξιόλογη πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαδικούς που αποδέχθηκε πρόθυμα η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας και πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/8), είχαμε στην Κοινότητα Λαδικούς Υπάτης.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε διάλεξη από έμπειρο Αξιωματικό του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας σχετικά με θέματα προστασίας του κοινωνικού συνόλου και ειδικά για περιπτώσεις κλοπών και εξαπάτησης κυρίως ηλικιωμένων ανθρώπων.

Επανειλημμένα το LamiaReport έχει δημοσιεύσει περιπτώσεις όπου πολίτες πέφτουν θύματα απατεώνων, με πολλές υποθέσεις να περιλαμβάνουν και βλάβες της υγείας αυτών.

Έτσι χθες το βράδυ οι κάτοικοι της Λαδικούς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και παράλληλα να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους, προκειμένου να διαμορφώσουν την άποψή τους για τα θέματα που αναπτύχθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, συνελήφθησαν άμεσα στις Ράχες Φθιώτιδας δύο ημεδαποί, οι οποίοι προσέγγιζαν ηλικιωμένα άτομα και χρησιμοποιώντας διάφορα προσχήματα, επιχειρούσαν να τα εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρηματικά ποσά (Διαβάστε σχετικά: Με πλούσιο… μητρώο οι απατεώνες που συνελήφθησαν στις Ράχες).

«Η Αστυνομία στην Στερεά Ελλάδα, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες ενημερωτικές δράσεις και στο μέλλον, συνεργαζόμενη με όλους τους φορείς των περιοχών αρμοδιότητάς της, για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, καθώς και για την ανάπτυξη διαύλου άμεσης και διαρκούς επικοινωνίας με τους πολίτες», αναφέρει σε σχετικό δελτίο το Γραφείο Ενημέρωσης της ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας και συμπληρώνει: «Άλλωστε, η σημαντικότερη αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η προστασία του κοινωνικού συνόλου, η προστασία των συνανθρώπων μας και η δημιουργία ασφαλών συνθηκών διαβίωσης.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση