Δείτε ζωντανά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 14:34 Δείτε ζωντανά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων

«Κεκλεισμένων των θυρών» το Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι συνεχείς διακοπές στη διαδικασία ψήφισης της ανάθεσης της υπηρεσίας αποκομιδής των σκουπιδιών του Δήμου Λαμιέων σε ιδιώτη, έφερε ως «έσχατη λύση» τη διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου «κεκλεισμένων των θυρών»!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ένταση των προηγούμενων ωρών να μεταφερθεί κυρίως εκτός αίθουσας με τους πρώην συμβασιούχους που είχαν συγκεντρωθεί και το μεσημέρι της Παρασκευής στο κτίριο της οδού Αινιάνων.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Ζάχος Χαλβαντζής εξήγησε ότι ο ίδιος όφειλε να κάνει ότι ήταν δυνατόν προκειμένου να εξασφαλίσει την λειτουργία του ανώτατου διοικητικού οργάνου του Δήμου. Θυμίζουμε ότι και χθες (24/8) ο κ. Χαλβαντζής είχε προστρέξει στη βοήθεια της ΕΛΑΣ σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση που έληξε άδοξα - χωρίς καμία απόφαση - μετά από 10 ώρες έντονων διαλόγων.

Η ένταση βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει και από τη διαδικασία, καθώς σύσσωμη η αντιπολίτευση κατήγγειλε το γεγονός ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν οι πολίτες. Κανένας από τους δημοτικούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων σε μπήκε στην αίθουσα.

Δείτε τη συνεδρίαση Live:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση