Μόνο στη Λαμία συμβαίνουν αυτά!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 10:12 Μόνο στη Λαμία συμβαίνουν αυτά!

«Τιμώρησαν» τους πολίτες, κρατώντας κλειστό το πάρκινγκ, παρά την παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Οι χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν χθες στο παζάρι και στη συναυλία που έγινε με την έναρξή του, έβλεπαν το πάρκινγκ έξω από την ΠΕΛ να έχει τις μπάρες κατεβασμένες και δεν μπορούσαν να δώσουν κάποια λογική εξήγηση.

Φανταστείτε να πηγαίνατε σε μια εκδήλωση, στα Τρίκαλα ας πούμε. Να είχατε ταλαιπωρηθεί να βρείτε πάρκινγκ και μετά να βλέπατε δίπλα από το χώρο της εκδήλωσης, να έχουν βάλει λουκέτο στο τεράστιο υπαίθριο χώρο που υπάρχει εκεί. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα;

Κι όμως στη Λαμία συμβαίνουν. Γιατί την κόντρα κάποιων ανεγκέφαλων την πληρώνουν τελικά οι πολίτες. Οικογένειες με μικρά παιδιά μέσα στη νύχτα έπρεπε να διασχίζουν επικίνδυνους δρόμους για να μπορέσουν τελικά να πάνε στο χώρο της εκδήλωσης.

Η παρέμβαση του Εισαγγελέα

Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας απέστειλε έγγραφο προς την Αστυνομία, ώστε να δοθεί ένα τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών, αλλά και για να μην υπάρξει κίνδυνος ατυχήματος, ωστόσο ούτε αυτό φαίνεται πως ήταν αρκετό για να συνετίσει κάποιους, οι οποίοι με διάφορα νομικά τερτίπια, αρνήθηκαν τελικά να σηκώσουν τις μπάρες.

Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι δεν υπήρχε γραπτό αίτημα από τον διοργανωτή (Δήμος Λαμιέων) προς την διοίκηση της ΠΕΛ.

Ξεφτιλίκια πράγματα δηλαδή. Λέτε και αν επέτρεπαν στον κόσμο να παρκάρει το χώρο θα διακυβεύονταν το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΕΛ.

Μπράβο σας! Καταφέρατε για άλλη μια φορά να ταλαιπώρησετε τους πολίτες, τους οποίους φυσικά, ουδόλως τους ενδιαφέρει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Έκθεσης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση