188 εκπαιδευτικούς αναζητεί στη Στερεά ο Μπακογιάννης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 12:02 188 εκπαιδευτικούς αναζητεί στη Στερεά ο Μπακογιάννης

"Καλύτερα τα πράγματα αλλά..."

Στα λειτουργικά κενά εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα σχολεία της Στερεάς Ελλάδας αναφέρθηκε, σε σημερινές (14/9) δηλώσεις του, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Απευθύνοντας έκκληση στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου, ο κ. Μπακογιάννης ζήτησε ώστε να καλυφθούν άμεσα τα κενά τα αοποία ανέρχονται σε 188 εκπαιδευτικούς, ώστε να μη χαθούν άλλες διδακτικές ώρες.

«Η εικόνα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι πολύ καλύτερη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ό,τι πρέπει κάθε χρόνο να τρέχουμε την τελευταία στιγμή για να καλύψουμε τις ανάγκες στα σχολεία, όχι μόνο της Στερεάς αλλά και ολόκληρης της χώρας. Δυστυχώς, είναι συνήθεια που υιοθετήθηκε και καθιερώθηκε», παρατηρεί ο Περιφερειάρχης Στερεάς και καταλήγει: «Απευθύνω έκκληση στον  κ. Γαβρόγλου να δει το θέμα, να καλυφθούν άμεσα τα κενά και να ξεκινήσουν από τώρα οι διαδικασίες για την επόμενη σχολική περίοδο. Μόνο έτσι δεν θα ξανακάνουμε την ίδια συζήτηση τον Σεπτέμβριο του 2018».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση