Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 22:38 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο Λαμιέων

Επειδή πολλές φορές βρισκόμαστε μπροστά σε καινούριες… συνήθειες κυκλοφορώντας στην πόλη της Λαμίας, ας δούμε τις τελευταίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο, κάποια από τα οποία ήδη εφαρμόζονται.

1. Να τροποποιηθεί η απόφαση ∆.Σ. 192/2017περίπαραχώρησης θέσης ΑΜΕΑ επί της οδού ∆ραγατσανίου αρ. 5 για το αυτοκίνητο µε αρ. κυκλοφορίας ΖΜΙ 5451 λόγω αγοράς νέου οχήµατος. Να παραχωρηθεί θέση ΑΜΕΑ επί της οδού ∆ραγατσανίου αρ. 5 για το όχηµα µε αρ. κυκλοφορίας ΖΥΧ 3728.

2. Να παραχωρηθεί θέση AMEA επί της οδού Ανοίξεως 2 για το αυτοκίνητο µε αρ. κυκλοφορίας ΜΙΜ 5704.

3. Να παραχωρηθεί θέση στάθµευσης επί της οδού Τσιριµώκου 1 για τις ανάγκες του Υπηρεσιακού αυτοκινήτου µε αρ. κυκλοφορίας ΚΥ 9832 για την ∆/νση Αγροτικών Υποθέσεων Στερεάς Ελλάδας.

4. Να παραχωρηθεί θέση φορτοεκφόρτωσης επί της οδού Σολωµού Σ. για τις ανάγκες των καταστηµάτων της περιοχής.

5. Να παραχωρηθεί θέση φορτοεκφόρτωσης επί της οδού Χατζοπούλου 4 για τις ανάγκες των καταστηµάτων της περιοχής.

6. Να παραχωρηθεί θέση στάθµευσης επί της οδού Κύπρου 38 για τις ανάγκες της Στατιστικής Υπηρεσίας Ν. Φθιώτιδας.

7. Να γίνει υποβιβασµός πεζοδροµίου να τοποθετηθεί Ρ 40 και να γίνει διαγράµµιση της εισόδου – εξόδου σε ιδιωτικό χώρο στάθµευσης επί της οδού Όθωνος αρ. 22. Οι εργασίες που χρειάζονται για την ανωτέρω διαµόρφωση θα γίνουν από τον ενδιαφερόµενο.

8. Να εγκριθεί η είσοδος έξοδος οχηµάτων και ο υποβιβασµός στάθµης πεζοδροµίου επί της οδού Καποδιστρίου & Παλαιολόγου για τις ανάγκες του Υπαιθρίου Σταθµού Αυτοκινήτων. Η κοπή του δέντρου (µετά από άδεια από την αρµόδια Υπηρεσία), η µεταφορά του στύλου φωτισµού και η σήµανση θα γίνουν µε δαπάνη του ενδιαφεροµένου. Η έγκριση θα ισχύει εφόσον δοθεί από την αρµόδια Υπηρεσία άδεια λειτουργίας του Υπαίθριου Σταθµού Αυτοκινήτων και σε αντίθετη περίπτωση θα ανακληθεί µετά από έγγραφο του ∆ήµου.

9. Να τοποθετηθούν οριοδείκτες επί της οδού ∆ωριέων αρ. 19 για την ασφαλή πρόσβαση στην οικοδοµή (ιδία δαπάνη).

10. Να τοποθετηθούν οριοδείκτες επί της οδού ∆ωριέων αρ. 20 για την αποφυγή της παράνοµης στάθµευσης (ιδία δαπάνη).

11. Να επιτραπεί η είσοδος σε αυτοκίνητο ΙΧ µε αριθµό κυκλοφορίας ΜΙΧ 2793 στην πλατεία ∆ιάκου για τις ανάγκες της Χριστιανικής εστίας.

12. Να τοποθετηθούν οριοδείκτες επί της οδού Φιλίππου στη διασταύρωσή της µε την οδό Καβάφη και για µήκος 10µ.προκειµένου να αποφευχθεί η παράνοµη στάθµευση λόγω έλλειψης πεζοδροµίου.

13. Να τοποθετηθείπινακίδα Ρ-40 άνω των 3,5tn στην οδό ∆αµάστας 29 και συγκεκριµένα στο σηµείο της οδού που είναι µεταξύ των οδών Κραββαρίτη και Αβραάµ Κων/νου.

14. Να τοποθετηθούν τρία µεταλλικά κολωνάκια επί τουπεζοδροµίου στην οδό Όθωνος 65 προκειµένου να αποφευχθεί η παράνοµη στάθµευση (ιδία δαπάνη).

15. Να µετατοπιστεί πληροφοριακή πινακίδα επί της Αθηνών αρ. 20. (Η µετατόπιση και η νέα πινακίδα θα γίνει µε δαπάνη του ενδιαφερόµενου και µετά από άδεια της Υπηρεσίας).

16. Να τοποθετηθεί σήµα STOP επί της παρόδου Τυρταίου στη συµβολή της µε την οδό Λασκαράτου.

17. Να γίνει τροποποίηση της αριθµ. 192/2017 Α.∆.Σ που αφορά τη στάση και στάθµευση ΙΧ οχηµάτων στην οδό Μαυροδήµου, στο τµήµα από την οδό Καραϊσκάκη µέχρι την οδό Εκκλησιών. Να απαγορευτεί η στάση και η στάθµευση επί της οδού Μαυροδήµου στο τµήµα από την οδό Καραϊσκάκη µέχρι το τέλους του.

18. Να γίνει η απαραίτητη σήµανση της οδού Κνωσσού ως οδός προτεραιότητας έναντι των καθέτων αυτής. Επίσης η οδός Καρυωτάκη είναι οδός προτεραιότητας έναντι των καθέτων αυτής πλην της οδού Στάµου και της οδού Μελίνας Μερκούρη.

19. Να τροποποιηθεί η µε αριθµ. 281/2016 Α∆Σ για τοποθέτηση ενηµερωτικών πινακίδων για το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χαλκιάς λόγω πώλησης της επιχείρησης στο ΜΥ ΚΤΕΟ IKE .

20. Να τοποθετηθούν οι κάτωθι πινακίδες σε σηµεία της Τ.Κ. Μεξιατών: Από δύο πινακίδες διπλής όψεως: Προς Πλατεία, προς Άγιο Παντελεήµονα, προς ∆ηµοτικό Σχολείο, προς Νηπιαγωγείο, προς Αγία Παρασκευή. Από µια πινακίδα διπλής όψεως: προς Κεφαλόβρυσο, προς Άγιο Ιωάννη Θεολόγο, προς Άγιο Ιωάννη Πρόδροµο, Προς Νεκροταφείο, προς Γήπεδο, προς Πλατανόδασος Λελέικα και προς Συνοικία Καµαριώτη, και τέσσερις πινακίδες: Απαγορεύεται η ρίψη σκουπιδιών.

21. Να τοποθετηθεί σήµα STOP στον παράπλευρο δρόµο επί της δυτικής εισόδου της ΠΕΛ για την ασφαλή έξοδο των οχηµάτων προς την οδό Φιλίας.

22. Να τοποθετηθεί σήµα STOP στην οδό ΚΙΛΚΙΣ, στην συµβολή µε την οδό Πρεβέζης .

23. Να τοποθετηθεί ρυθµιστικήπινακίδα Ρ-47 (Υποχρεωτική κατεύθυνση πορείας προς τα αριστερά) καθώς και κατασκευή διάβασης πεζών στη διασταύρωση των οδών Λεωνίδου & Πανουργιά.

24. Να τοποθετηθεί σήµα Ρ-40 σε ιδιωτικό χώρο στάθµευσης επί της οδού Λειβαδίτη 39 στις εργατικές κατοικίες Γαλανέικων στη Λαµία. (ΓΙΟΒΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ)

25. Να παραχωρηθεί θέση φορτοεκφόρτωσης επί της οδού Μπότσαρη 6 για τις ανάγκες των καταστηµάτων της περιοχής.

26. Να τοποθετηθεί σήµα Ρ-40 σε ιδιωτικό χώρο στάθµευσης επί της οδού Πατρόκλου & ∆ροσοπούλου καθώς και Υποβιβασµός του πεζοδροµίου (µε δαπάνη του ενδιαφερόµενου).

27. Να εγκριθούν τα δροµολόγια του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ Α.Ε. για τους καλοκαιρινούς µήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

 28. Να µονοδροµηθεί το τµήµα της οδού Τσακάλωφ από Μιαούλη µέχρι Μυρµιδόνων καθώς και το τµήµα της οδού Μυρµιδόνων από την οδό Τσακάλωφ έως την οδό Αγ, Βαρβάρας µε την παραπάνω φορά, πλην της Πέµπτης και ώρες λαϊκής αγοράς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση