Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Επισήμως στο δρόμο για τις εκλογές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 08:25 Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Επισήμως στο δρόμο για τις εκλογές

Από 14 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Αναλυτικά τα μέλη του θα μπορούν να ψηφίσουν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 στην Αταλάντη, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στην Στυλίδα, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στην Μακρακώμη και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στην Λαμία στα γραφεία του Επιμελητηρίου (Όθωνος 3 - Λαμία). Οι χώροι διεξαγωγής των εκλογών σε Αταλάντη, Στυλίδα & Μακρακώμη δεν έχουν ακόμη καθοριστεί.

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν τα μέλη του Επιμελητηρίου που έχουν εγγραφεί στα Μητρώα του μέχρι και την 13η Δεκεμβρίου 2016 και έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Εκλόγιμοι είναι όσοι έχουν τα προσόντα του εκλογέα και διατέλεσαν μέλη του Επιμελητηρίου τουλάχιστον για 3 χρόνια είτε ατομικά είτε ως μέλη προσωπικών εταιριών ή ΕΠΕ ή Δ.Σ. ΑΕ ή Συνεταιρισμών ή ως εκπρόσωποι υποκαταστημάτων ελληνικών ή αλλοδαπών επιχειρήσεων. Δεν είναι εκλόγιμοι όσοι είναι συνταξιούχοι.

Η υποβολή των αιτήσεων υποψηφιότητας όσων επιθυμούν να εκλεγούν ως αιρετά μέλη του  Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας θα γίνει κατά συνδυασμό από τον επικεφαλής αυτού το αργότερο τριάντα (30) ημέρες προ των εκλογών στο πρωτόκολλο της  Εκλογικής Επιτροπής στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Μέχρι στιγμής επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κάποια υποψηφιότητα, επιβεβαιώθηκε όμως αρχές του μήνα αυτή του νυν Οικονομικού Επόπτη, Θανάση Κυρίτση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση