Νίκος Σταυρογιάννης: "Δεν θα είμαστε ξανά εκείνοι που θα θυσιαστούν στο βωμό ενός άλλου σχεδίου παρωδία"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 19:40 Νίκος Σταυρογιάννης: "Δεν θα είμαστε ξανά εκείνοι που θα θυσιαστούν στο βωμό ενός άλλου σχεδίου παρωδία"

Σε εξέλιξη είναι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η ευρεία σύσκεψη για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην περιοχή της Λαμίας και της Στερεάς, η οποία έγινε μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαμιέων, Νίκου Σταυρογιάννη.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν Δήμοι, Περιφέρεια, Πολιτικοί, Καθηγητές της Ανώτατης Εκπαίδευσης, Φορείς και εκπρόσωποί τους.

Στην εισαγωγική του ομιλία ο Δήμαρχος Λαμιέων μεταξύ άλλων τόνισε:

«Στα πλαίσια μιας συζήτησης για μια νέα αρχιτεκτονική στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, πρέπει να είμαστε δυναμικά παρόντες και να απαιτήσουμε αυτό που μας ανήκει. Θέλουμε ουσιαστικό διάλογο με στρατηγική, καθαρές θέσεις και ενιαία κριτήρια.

Οι αποσπασματικές συζητήσεις δεν οδηγούν σε σταθερές και ωφέλιμες λύσεις. Δεν θα είμαστε όμως ξανά εκείνοι που θα θυσιαστούν στο βωμό ενός άλλου σχεδίου παρωδία, επειδή μας θεωρούν εύκολη υπόθεση.
Επιθυμούμε ποιοτική πανεπιστημιακή εκπαίδευση, στην Περιφέρεια και την πόλη μας.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμιέων αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με όραμα, στρατηγική, διεκδικητικό πνεύμα, σύνεση και ρεαλισμό, οφείλουμε να καταθέσουμε κοινή και αξιόπιστη πρόταση στις συζητήσεις, που θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε μπροστά....», είπε ο Νίκος Σταυρογιάννης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση