Διαμαντάρας για Εκλογές ΕΒΕ: Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 08:16 Διαμαντάρας για Εκλογές ΕΒΕ: Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά

«Κάποιοι αυτοδιαψεύδονται, αφού άλλα λένε και άλλα υπογράφουν...», είπε ο Αλέκος Διαμαντάρας στο LamiaReport, για το θέμα που υπήρξε κόντρα στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου. 

Μέσα σε κλίμα έντασης έγινε στο τελευταίο Δ.Σ. πριν τις εκλογές στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας, όπου ψηφίστηκε και ο προϋπολογισμός του 2018.

Η πλευρά του Θανάση Κυρίτση έθεσε θέμα νομιμότητας και εγκυρότητας του προϋπολογισμού, λόγω των εκκρεμοτήτων που έχει με τη δικαιοσύνη ο κ. Διαμαντάρας. Επικαλέστηκαν μάλιστα και την παραίτησή του  από τα αυτοδιοικητικά.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ μιλώντας στο LamiaReport τόνισε για άλλη μια φορά ότι η παραίτηση του από τα δημοτικά αξιώματα δεν έχει καμία σχέση με τη θέση του στο Επιμελητήριο, ούτε με τις επικείμενες εκλογές, αφού γι αυτό αποφάσισε πρόσφατα η αρμόδια επιτροπή.

«Κάποιοι αυτοδιαψεύδονται, αφού άλλα λένε και άλλα υπογράφουν. Ο κύριος Κυρίτσης ως Οικονομικός Επόπτης μόλις χθες υπέγραψε τα εντάλματα. Έβαλε την υπογραφή του δίπλα στη δική μου υπογραφή και σήμερα θυμήθηκε, ότι υπάρχει νομικό κώλυμα στο πρόσωπό μου, όταν ο ίδιος με τις πράξεις του έχει αποδεχθεί τον Πρόεδρο. Όλα αυτά τα "παιχνίδια" δείχνουν ότι η άλλη πλευρά δεν αντέχει μια υγιή αντιπαράθεση και έναν ειλικρινή διάλογο για τις εκλογές και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας βγάλει εκτός παιχνιδιού. Την απάντηση θα την πάρουν πολύ σύντομα στην κάλπη...», δήλωσε ο Αλέκος Διαμαντάρας, ο οποίος μάλιστα μετά τη συνεδρίαση σχολίασε σε ανάρτησή του στο Facebook:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση