Γιάννης Αντωνίου: Σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 17:58 Γιάννης Αντωνίου: Σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Τα αποτελέσματα των Ελλήνων αθλητών στην Πιονγκτσάνγκ...

Πήγε στην Πιονγκτσάνγκ χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις ειδικά τους τελευταίους μήνες της προετοιμασίας του.

Ήταν ο πιο μικρός της αποστολής (μόλις 23 ετών) και ο πιο άπειρος αφού ήταν η πρώτη του Ολυμπιάδα. Κατόρθωσε όμως να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και να πάρει από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την Ελληνική σημαία για την τελετή λήξης.

Κυρίες και κύριοι ο Γιάννης Αντωνίου, ο Λαμιώτης αθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου θα είναι ο άνθρωπος που θα μπει με τη γαλανόλευκη στο στάδιο της Πιονγκτσάνγκ στην τελετή που θα παραδώσει τη φλόγα για την επόμενη Ολυμπιάδα.

Ο Γιάννης είναι 23 ετών (27/1/1995), έχει ύψος 1,85 μέτρα και βάρος 87 κιλά. Ξεκίνησε το σκι σε ηλικία 3 ετών, είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ και ζει στην Θεσσαλονίκη.

Η σημερινή ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής: «Στην Τελετή Λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 13:00 ώρα Ελλάδας, Σημαιοφόρος της Ελληνικής ομάδας θα είναι ο αθλητής του Αλπικού Σκι Γιάννης Αντωνίου».

Δείτε τα αποτελέσματα των Ελλήνων αθλητών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση