Εκλογές Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας την Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 12:00 Εκλογές Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας την Κυριακή

Συνάδελφοι κυνηγοί,

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας και σας καλούμε να έρθετε να συμμετέχετε στην εκλογική διαδικασία. 

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Κ.Σ. Λαμίας Πανελλαδικά είναι από τους λίγους Συλλόγους που έχουν διατηρήσει σταθερό αριθμό αδειών μέσα στην αρνητική συγκυρία της οικονομικής κρίσης. Έχουμε κατορθώσει να απασχολούμε τρεις θηροφύλακες του Συλλόγου και άλλους τρεις Ομοσπονδιακούς θηροφύλακες πραγματοποιώντας περισσότερους ελέγχους για περιπτώσεις λαθροθηρίας και όχι μόνο, έχοντας στη διάθεση του Συλλόγου τέσσερα υπηρεσιακά τζιπ. Οργανώνονται και πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση με τη βοήθεια της Ομοσπονδίας απελευθερώσεις ενδημικών θηραμάτων για μεγαλύτερο και ποιοτικότερο εμπλουτισμό της φυσικής πανίδας.

Ο κλωβός εξοικείωσης θηραμάτων (στο τέλος του κειμένου παραθέτονται πρόσφατες φωτογραφίες του κλωβού) είναι έτοιμος να υποδεχθεί ενδημικά θηράματα τα οποία έχει ζητήσει ο Σύλλογος με τις υπ’αρ. 11/29-1-2018 & 12/29-1-2018 πράξεις.

Πραγματοποιούμε συντηρήσεις στις ήδη υπάρχουσες υδρομαστεύσεις σε άνυδρες περιοχές έτσι ώστε το ενδημικό θήραμα να μπορεί να επιβιώνει τους καλοκαιρινούς μήνες. Δημιουργήσαμε νόμιμο εκπαιδευτήριο ενδημικών θηραμάτων σε συνεργασία με τον Κυνοφιλικό Όμιλο Λαμίας όπου εκτός από την εκγύμναση θα μπορούν σύντομα να πραγματοποιούνται και επίσημοι Πανελλαδικοί και Πανευρωπαϊκοί αγώνες. Καταφέραμε μέσα στα στενά περιθώρια που έδινε η ρυθμιστική 2017-2018 να αυξήσουμε τον αριθμό κάρπωσης αγριόχοιρων μέσα στην κυνηγητική περίοδο.

Έχουμε δημιουργήσει από τις πιο επιτυχημένες κυνηγετικές ιστοσελίδες την οποία αναβαθμίζουμε συνεχώς ενώ όλα τα μέλη μας ενημερώνονται και με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους για όλα τα κυνηγετικά δρώμενα. Έχουμε αποκτήσει ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης αδειών με συνεχή συνεργασία και μηχανογραφική υποστήριξη από την ATHENSOFT software & hardware solutions, το οποίο υποστηρίζει και έκδοση αδειών με POS. Διοργανώνουμε σε ετήσια βάση σεμινάρια που αφορούν στην κυνηγετική παιδεία των μελών μας (πρώτες βοήθειες, περιβαλλοντική εκπαίδευση, φιλοθηραματικά θέματα). Διατηρούμε συνεχή και αποτελεσματική συνεργασία με τον Δήμο Λαμίας και την Περιφερειακή Ενότητα Νομού Φθιώτιδας που προσφέρουν τη συνδρομή τους σε οποιοδήποτε αίτημά μας.

Ο Σύλλογος έχει κατορθώσει μέσα από εκδηλώσεις περιβαλλοντικές, κοινωνικές, φιλανθρωπικές αλλά και ψυχαγωγικές να καθιερωθεί στις συνειδήσεις όλων των πολιτών της περιοχής μας.

Για τη συνέχιση του έργου που έχει γίνει και θα συνεχιστεί με μεράκι, εμπειρία και υπευθυνότητα, σας καλούμε να στηρίξετε την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 τους παρακάτω υποψηφίους.

(Ακολουθούν πρόσφατες φωτογραφίες του κλωβού εξοικείωσης θηραμάτων στη Ροδωνιά Υπάτης)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση