Έκλεψαν τα μηχανήματα ήχου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραγάνας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 13:42 Έκλεψαν τα μηχανήματα ήχου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραγάνας

Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει στην εύρεση και την επιστροφή τους…

«Φτερά» έκαναν τα μηχανήματα ήχου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραγάνας, καθώς άγνωστοι δράστες, φρόντισαν να τα εξαφανίσουν.

Πρόκειται για μια 10κάναλη κονσόλα ήχου (Soundcraft) και έναν ενισχυτή ήχου (Nad T737) που βρισκόντουσαν εντός της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή την Κυριακή (27 Μάη 2018) όταν τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων: “Θεσσαλών” από την παραλία Διστόμου, “Μέλισσα” από το Μαρτίνο και ο ”Αγρότης” της Τραγάνας, θα χόρευαν παραδοσιακούς χορούς για το τοπικό πανηγύρι.

Στην τελευταία εκδήλωση που χρησιμοποιήθηκαν ήταν στη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Τραγάνας για την 25η Μαρτίου. Τα μηχανήματα αυτά μαζί με τα ηχεία και τον προτζέκτορα είχαν αγοραστεί εδώ και δέκα χρόνια από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Τραγάνας με χρήματα που είχαν μαζευτεί από εκδηλώσεις, συνδρομές των μελών και της κοινότητας Τραγάνας.

Επειδή με αυτά τα μηχανήματα γίνονταν οι γιορτές του Δημοτικού Σχολείου και όλες οι εκδηλώσεις (προβολές για μικρούς και μεγάλους, μουσικές εκδηλώσεις, κ.ά.), κάνουν έκκληση σε όποιον είδε ή δει κάτι να ειδοποιήσει τους ανθρώπους του Συλλόγου με την ελπίδα να ξαναβρεθούν.

«Η πικρία μεγάλη όχι όμως και η απογοήτευση», αναφέρει σε δελτίο τύπου ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος και προσθέτει: «Είμαστε εδώ για να αποδεικνύουμε, κόντρα στην αδιαφορία πολλών, πως συλλογικά άλλος λίγο άλλος πολύ δουλεύουμε καθημερινά με στόχο να βάζουμε, έστω, ένα πολιτιστικό λιθαράκι τη φορά. Θέλουμε τα μηχανήματά μας πίσω. Ζητάμε όποιος γνωρίζει κάτι να μας ενημερώσει...ή να τα επιστρέψει…».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση