Βλέπει Ντουμπάι ξανά η Περιφέρεια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 18:00 Βλέπει Ντουμπάι ξανά η Περιφέρεια

Για τη συμμετοχή της στην Διεθνή Έκθεση BIG 5 SHOW…

Τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση BIG 5 SHOW, που θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 29 Νοεμβρίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, εξετάζει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών και ειδικότερα:

Δομικά υλικά (δόμηση, μόνωση, οδοποιία, κατασκευές), ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος (πισίνες, σιντριβάνια, προστασία περιβάλλοντος, είδη ύδρευσης, άρδευσης), τεχνολογία κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα  μεταλλουργίας  και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά,  μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και  προϊόντα ξύλου (πόρτες – κουφώματα – πατώματα, ειδικές κατασκευές κ.λ.π).

Παράλληλα, με την BIG 5 DUBAI, θα διεξαχθεί και η έκθεση αστικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής εξωτερικών χώρων «URBAN DESIGN & LANDSCAPING EXPO 2018». Η έκθεση θα τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο του Dubai World Trade Center και θα φιλοξενήσει όλες τις εταιρείες που σχετίζονται με τον αστικό σχεδιασμό και με την αρχιτεκτονική και διακόσμηση πράσινων χώρων, αθλητικών κέντρων και παιδικών χαρών.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προτίθεται να συμμετάσχει και φέτος στο εθνικό περίπτερο της Χώρας μας, που οργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου (ENTERPRISE GREECE), και θα καλύψει οικονομικά, μέρος του συνολικού κόστους για τις επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Η τελική απόφαση και το ύψος της ενίσχυσης θα αποφασισθεί όταν θα οριστικοποιηθεί ο αριθμός των επιχειρήσεων που επιθυμούν να συμμετέχουν.

Οι εταιρίες που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω έκθεση να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 31 Αυγούστου 2018, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση του ENTERPRISE GREECE (Αποστολή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., και κοινοποίηση στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στη συμμετοχή με την Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Αναφορικά με την συμμετοχή τους στην έκθεση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα. Βιβή Καλαμάρα, Υπεύθυνη οργάνωσης, (τηλ. 210 3355764).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση