Institute of Life: Τώρα η Ελλάδα έχει ένα από τα κορυφαία Κέντρα Εξωσωματικής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 08:00 Institute of Life: Τώρα η Ελλάδα έχει ένα από τα κορυφαία Κέντρα Εξωσωματικής

Ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Ευρώπης ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ελλάδα.

Έχοντας τις εγκαταστάσεις του στο «ΙΑΣΩ», τη μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική της Ελλάδας, το Institute of Life δημιουργήθηκε με μια και μοναδική αποστολή: να καλωσορίσει τα υπογόνιμα ζευγάρια και να τους προσφέρει τη χαρά να γίνουν γονείς, διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλά πρότυπα ασφάλειας.

Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε το Institute of Life θα διαπιστώσετε ότι η πιστοποιημένη πρωτοποριακή μας μονάδα έχει ως κύριο άξονα να προσφέρει υψηλή φροντίδα στους ασθενείς της. Με μοντέρνες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, άνετους χώρους και ένα καινοτόμο σύστημα παρακoλούθησης της ποιότητας τους αέρα που εξασφαλίζει άριστες εργαστηριακές συνθήκες.

Το σύστημα διαχείρισης RI-Witness, το οποίο παρακολουθεί και καταγράφει τα δείγματα των ασθενών σε κάθε βήμα της διαδικασίας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, λειτουργεί ως ασφαλιστική δικλίδα, προσφέροντας σιγουριά στους ασθενείς.

Η διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από κορυφαίους εξειδικευμένους επαγγελματίες είναι πλήρως αφοσιωμένη στις ανάγκες του κάθε ζευγαριού, επιλέγοντας σχολαστικά την καλύτερη θεραπεία που τους ταιριάζει.

Υπό την καθοδήγηση της Dr. Gloria Calderon, της κορυφαίας εμβρυολόγου του μεγαλύτερου παγκοσμίως κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης «IVI», καθώς και τη συμβολή του Nuno Costa-Borges, επίσης βραβευμένου εμβρυολόγου με πολυετή καριέρα στην Ευρώπη, το Institute of Life είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει το όραμά του - να γίνει ένα Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής που θα είναι σημείο αναφοράς για ζευγάρια απ΄ όλη την Ευρώπη.

Στο Institute of Life η  εξειδικευμένη ιατρική ομάδα διακρίνεται για τον επαγγελματισμό, τη διαθεσιμότητα καθώς και το ζεστό καλωσόρισμα που προσφέρει στον κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Οι ολοκληρωμένες θεραπείες που διαθέτει είναι εξατομικευμένες για την κάθε ιδιαίτερη ανάγκη έχοντας εγγυημένα αποτελέσματα και προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες των ασθενών. Το θαύμα της ζωής έγκειται όχι μόνο στην τεχνολογία που χρησιμοποιούν αλλά και στην αφοσίωση και τον ενθουσιασμό που δείχνει όλη η ομάδα του Institute of Life.  

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους πρωτεργάτες και βασικούς ιδρυτές του Institute of Life είναι και ο Dr. Kωνσταντίνος Κωσταράς, μαιευτήρας γυναικολόγος με πολυετή πείρα και αποτελεσματικότητα σε θέματα υπογονιμότητας, ο οποίος κατάγεται από τη Λαμία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση