Καύσωνας: Αντιμετωπίστε σωστά τα 40αρια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 15:27 Καύσωνας: Αντιμετωπίστε σωστά τα 40αρια

Ο υδράργυρος ανεβαίνει επικίνδυνα και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε όλα τα μέτρα προστασίας για να αποφύγουμε φαινόμενα όπως η αφυδάτωση, η θερμική εξάντληση και η θερμοπληξία

Όποιος κινείται σε εξωτερικούς χώρους, αντιμετωπίζει ήδη τις πρώτες συνέπειες του καύσωνα, που φαίνεται να επισκέπτεται τη χώρα μας για ένα ακόμη καλοκαίρι. Όσο ωραίος κι αν είναι ο ηλιόλουστος καιρός, η έντονη και παρατεταμένη ζέστη ενέχει αρκετούς κινδύνους για την υγεία όλων μας.

Όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και φυσικής κατάστασης θα πρέπει να αποφεύγουμε να παραμένουμε σε εξωτερικούς χώρους όταν επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες, όπως σε συνθήκες καύσωνα. Υπάρχουν, ωστόσο, συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού που χαρακτηρίζονται ως «ευάλωτες».

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση