• Εκτύπωση

Τι συμβαίνει στο Δήμο Λαμιέων; - Που πήγαν τα χρήματα από τα ένσημα; - Ποιοι άφησαν απλήρωτα τα κινητά;


Στα πρόθυρα "εγκεφαλικού" είναι ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης από τα θέματα που "σκάνε" καθημερινά στο Δήμο Λαμιέων, αλλά και από αυτά που ακούει ότι έρχονται...

Κάποιοι που ξέρουν λένε ότι θα εκραγούν "βόμβες" μεγάλης ισχύος στα χέρια του και ότι πρέπει άμεσα να βάλει Ορκωτούς Λογιστές και Επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης να κάνουν φύλλο και φτερό τα πάντα για να μην βρεθεί και ο ίδιος εκτεθειμένος.

Πρώην εργαζόμενοι ψάχνουν τα ένσημά τους - Που πήγαν τα λεφτά;

Σύμφωνα με πληροφορίες πρωην εργαζόμενοι στο δήμο Λαμιέων, που τώρα έχουν βγει στη σύνταξη, πήγαν πρόσφατα να πάρουν την επικουρική σύνταξη και έπαθαν σοκ.

Ο ασφαλιστικός φορέας τους ενημέρωσε ότι ο εργοδότης τους δεν έχει καταβάλει κάποιες ασφαλιστικές εισφορές και ότι θα έπρεπε να τις κρατήσουν από αυτούς και μάλιστα έντοκα. «Μα εμείς δουλεύαμε στο Δήμο δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση...», έλεγαν οι πρωην εργαζόμενοι, που δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

Κάποιος από αυτούς πήγε στο δημαρχείο και το σήκωσε στον αέρα, αλλά άκρη δεν έβγαλε. Τελικά μια ομάδα από τους εργαζόμενους πήγε σε δικηγόρο και έστειλε εξώδικο στο Δήμο ζητώντας τα χρήματα που έχουν "χαθεί" στο δρόμο για το ταμείο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλα θύματα που ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο.

Απλήρωτοι λογαριασμοί σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απλήρωτοι λογαριασμοί ξεπερνούν τις 80.000 ευρώ και ότι η εταιρία μέσω δικηγόρου προσπαθεί να κάνει διακανονισμό για να μην χάσει τα χρήματα. Αν και έχουμε πληροφορίες, περιμένουμε από τη νέα δημοτική αρχή να δώσει στη δημοσιότητα τους λογαριασμούς και σε ποιους ανήκαν αυτά τα κινητά, τα οποία πλήρωνε και θα συνεχίσει να πληρώνει από την τσέπη του ο δημότης.

Ύποπτοι φάκελοι και περίεργες μετακινήσεις

Ένα άλλο σοβαρό θέμα είναι κάποιες από τις μετακινήσεις που έγιναν από το Δήμο στην Περιφέρεια, αμέσως μετά τις εκλογές. Εδώ το θέμα είναι πολύ μεγάλο και σας λέμε ότι χρειάζεται έρευνα στο πρωτόκολλο, στους φακέλους των προσώπων που μετακινήθηκαν, αλλά και σε αυτούς που έβαλαν ή θα βάλουν την υπογραφή τους για αυτές τις μετακινήσεις.

Το θέμα ακόμα δεν έχει κλείσει. Σας λέμε όμως ότι έχει πολύ ενδιαφέρον και γι΄ αυτό σας υποσχόμαστε ότι θα επανέλθουμε, όπως και για τις άλλες βόμβες που είναι στο δρόμο και κατευθύνονται προς το Δημαρχείο.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται...




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB