Ρεάλ Μαδρίτης: Δωρίζει 1 εκατ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της Βαλένθια
Παράλληλα η ομάδα της Μαδρίτης έχει ξεκινήσει μαζί με τον Ερυθρό Σταυρό εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων.
Το ποσό του 1 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει η Ρεάλ Μαδρίτης για τους πλημμυροπαθείς της Βαλένθια.
Η Ρεάλ Μαδρίτης από το πρωί της Πέμπτης είχε ενημερώσει ότι μαζί με τον Ερυθρό Σταυρό ξεκίνησε εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων με στόχο την υποστήριξη των πληγέντων από την καταιγίδα DANA.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης
«Το Ίδρυμα Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ερυθρός Σταυρός ξεκίνησαν σήμερα μια εκστρατεία συγκέντρωσης κεφαλαίων για την παροχή υποστήριξης σε όσους επλήγησαν από την καταιγίδα.
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεκινήσει την εκστρατεία με μια δωρεά ενός εκατομμυρίου ευρώ, η οποία θα διατεθεί για να βοηθήσει τις πολυάριθμες οικογένειες που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή μια κρίσιμη κατάσταση και που χρειάζονται όλη τη βοήθεια και την αλληλεγγύη μας».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ολυμπιακός: Δημοσίευσε βίντεο από τις εργασίες στο ΣΕΦ
Προχωρούν τα έργα για την ανακαίνιση του γηπέδου του Ολυμπιακού στο μπάσκετ.
Σοκ με Αζεντίν Ουναΐ στον Παναθηναϊκό: Υπέστη θλάση βαριάς μορφής και θα επιστρέψει το 2027
Τουλάχιστον 15 παιχνίδια και τρία ντέρμπι θα χάσει ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού.
Απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντίνος Καρέτσας - Θα λείψει από τα επόμενα δύο ματς της Ντόρτμουντ
Ευχάριστα νέα για την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την εθνική Ελλάδας, καθώς ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Καρέτσα στη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουνιόν Βερολίνου δεν είναι τελικά σοβαρός.
Η φωτογραφία που έγινε viral: Η αθλήτρια των 2,05 μέτρων με τα απίστευτα μακριά πόδια!
Η Άνα Σμρεκ εντυπωσιάζει με το ύψος και τις σωματικές αναλογίες της, ενώ μια φωτογραφία της δίπλα σε έναν άνδρα ύψους 1,60 μ. έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Super League: Ο επιβλητικός Παναθηναϊκός, το σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού και η επεισοδιακή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή
Η ΑΕΚ δεν έπαιξε στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος λόγω των ευρωπαϊκών ματς – Έμεινε μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός
Γ’ Εθνική: Τεσσάρα για τη Λαμία, πρώτη νίκη για Σταυρό, ισοπαλία στο ντέρμπυ κορυφής ο Κηφισσός
Στην πρώτη θέση πέρασε η Κάρυστος…