ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

«Έσβησε» αγοράκι 2,5 ετών - Νοσηλευόταν με εξανθήματα

«Έσβησε» αγοράκι 2,5 ετών - Νοσηλευόταν με εξανθήματα

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Εγλυκάδας, όπου οικογένεια θρηνεί για τον θάνατο ενός παιδιού μόλις 2,5 ετών.

Σύμφωνα με το newsit.gr, το αγοράκι που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο του Ρίου, άφησε την Παρασκευή (24.11.23) την τελευταία του πνοή, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε το ιατρικό προσωπικό.

Ο θάνατός του έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του.

Το άτυχο αγοράκι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο παρουσιάζοντας εξανθήματα. Δυστυχώς η κατάστασή του χειροτέρεψε, διασωληνώθηκε, αλλά δεν τα κατάφερε.

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google