Κασσελάκης: Ζήτησε τα κλειδιά του γραφείου του και δεν του δόθηκαν – Αποκαλυπτικός διάλογος με τον οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ
Επίσημη διαρροή από το περιβάλλον του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Ο διευθυντής του κόμματος φέρεται να του ζήτησε να κάνει πληρεξούσιο σε εκείνον και ο Κασσελάκης φέρεται να του απάντησε ότι δεν μπορεί να το πράξει, από τη στιγμή που δεν γνωρίζει τι αποφάσεις λαμβάνονται - Κατά τις ίδιες πληροφορίες είχε προηγηθεί επικοινωνία Κασσελάκη- Σβίγκου
Θέμα για το ποιος έχει τις ποινικές και διοικητικές ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την έκπτωση Κασσελάκη από το αξίωμα ου προέδρου θέτει η πλευρά του έκπτωτου προέδρου, με μία επίσημη διαρροή για τις σημερινές κινήσεις του, λίγη ώρα πριν από την έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.
Η διαρροή από το περιβάλλον Κασσελάκη έχει ως εξής:
Ο Μανώλης Καπνισάκης σήμερα τηλεφώνησε στην γραμματέα Ράνια Σβίγκου και της έθεσε το εξής ερώτημα: διοικητικά και ποινικά ποιος έχει την ευθύνη για το κόμμα; Δεν έλαβε απάντηση και κατόπιν στη Ράνια Σβίγκου τηλεφώνησε ο Στέφανος Κασσελάκης και της έθεσε ακριβώς το ίδιο ερώτημα.
Η κ. Σβίγγου κατά πληροφορίες παρέπεμψε τον κ. Κασσελάκη στον διευθυντή του κόμματος Χρήστο Μαυροκεφαλίδη. Και τότε, ο κ. Μαυροκεφαλίδης στην ίδια ερώτηση φέρεται να απάντησε ότι «την ευθύνη για το κόμμα την έχεις εσύ, εκτός αν μου υπογράψεις πληρεξούσιο».
Ο κ. Κασσελάκης φέρεται να του έχει απαντήσει «πώς θα σουυπογράψω πληρεξούσιο, αν δεν ξέρω τι αποφάσεις λαμβάνονται;». Έκτοτε ο κ. Κασσελάκης δεν έχει αποκαλύψει τι προτίθεται να κάνει στο εξής αλλά αμέσως μετά, η κ. Σβίγκου προχώρησε στην έκτακτη συνεδρίαση της ΠΓ.
Ο αγώνας θα δοθεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, λέει το περιβάλλον Κασσελάκη
Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της έκτακτης συνεδρίασης είναι το κλίμα αμφισβήτησης της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη.
Όπως γίνεται γνωστό, ο έκπτωτος πρόεδρος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και αναμένεται τις επόμενες ώρες, να διαμηνύσει την πρόθεσή του να είναι ξανά υποψήφιος αρχηγός του κόμματος. «Ο αγώνας θα δοθεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», λένε οι στενοί συνεργάτες του.Μάλιστα ο κ. Κασσελάκης από το πρωί είχε σειρά συναντήσεων με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Η έκτακτη συνεδρίαση
Πέντε λεπτά πριν τις 17:30 ειδοποιήθηκαν με γραπτό μήνυμα τα περισσότερα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας προκειμένου να προσέλθουν στην Κουμουνδούρου και ενώ επόμενη Πολιτική Γραμματεία είχε προγραμματιστεί για την επόμενη Τρίτη.
Κατά πληροφορίες τις επόμενες ώρες αναμένεται νέα παρέμβαση κύκλων του έκπτωτου προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη και ενώ φουντώνουν οι διαμαρτυρίες από πλευράς στελεχών που τον στηρίζουν, τα οποία κάνουν λόγο για «αντικαταστατική απόφαση» στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι «Κασσελίστας» προσανατολίζονται στο να θέσουν κεντρικά θέμα αμφισβήτησης της πρότασης μομφής στην επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 21-22 Οκτωβρίου.
Πηγή: protothema.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες
500.000 ταμειακές στο «μάτι» της Εφορίας: Κλείνει η «τρύπα» στα φορολογικά έσοδα
Μόνο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2026, τα έσοδα από ΦΠΑ αυξήθηκαν κατά 13,1%, δηλαδή κατά 1,69 δισ. ευρώ, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2025
Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
«Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ, μεταξύ των οποίων και η έμφυτη τάση του κυρίου Τσίπρα να πολιτεύεται προσπαθώντας να εξαπατήσει τους πολίτες», σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές
Κυψέλη: Στερητικό σύνδρομο «δείχνουν» τα συμπτώματα του νεκρού βρέφους – Οι περιγραφές των γονιών του
Ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου, εξηγεί ότι ένα βρέφος που έχει εκτεθεί σε ναρκωτικές ουσίες μέσω της μητέρας του μπορεί να παρουσιάσει στερητικά συμπτώματα
Τι είναι το Ελ Νίνιο και πόσο μπορεί να επηρεάσει τον χειμώνα στην Ελλάδα, 10 ερωτήσεις και απαντήσεις
Πώς μπορεί κάτι που συμβαίνει στον Ειρηνικό να προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις σε άλλες χώρες και πώς επηρεάζει την ατμόσφαιρα - Η ανάλυση Τσατραφύλλια
Άνδρας εισέβαλε στο ΑΤ Μάνδρας και τραυμάτισε αστυνομικό με μαχαίρι, πυροβόλησαν τον δράστη στην κοιλιά
Ο δράστης μετά την εισβολή του στο τμήμα άρχισε να κυνηγάει τους αστυνομικούς και να τους απειλεί - Ο δράστης έχει διακομισθεί στο Θριάσιο σε σοβαρή κατάσταση - Διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό