Ανανεώθηκε για 5 χρόνια η θητεία τριών εντεταλμένων Ευρωπαίων Εισαγγελέων
Με ομόφωνη απόφαση του Κολλεγίου Ευρωπαίων Εισαγγελέων, Πόπη Παπανδρέου, Χαρίκλεια Θάνου και Διονύσης Μουζάκης θα συνεχίσουν το έργο τους στο γραφείο της ευρωπαϊκής εισαγγελίας στη χώρα μας
Ανανεώθηκε για πέντε χρόνια, με ομόφωνη απόφαση του Κολλεγίου Ευρωπαίων Εισαγγελέων, η θητεία τριών εντεταλμένων Ευρωπαίων Εισαγγελέων, στο γραφείο της Αθήνας, που έληγε σε λίγο καιρό .
Έτσι, με την ψήφο και των 24 μελών του Κολλεγίου, οι εντεταλμένοι Ευρωπαίοι εισαγγελείς Πόπη Παπανδρέου, Χαρίκλεια Θάνου και Διονύσης Μουζάκης θα συνεχίσουν το έργο τους στο γραφείο της ευρωπαϊκής εισαγγελίας στη χώρα μας, ερευνώντας σειρά από υποθέσεις που βρίσκονται ήδη εν εξελίξει, όπως αυτή για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Οι τρεις εισαγγελείς μαζί με συναδέλφους τους Εισαγγελείς εφετών, που στελεχώνουν το γραφείο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας της Ελλάδας, εδώ και αρκετούς μήνες έχουν συλλέξει τεράστιο όγκο στοιχείων για την υπόθεση των παράνομων επιδοτήσεων και έχουν πλήρη και σε βάθος γνώση για την υπόθεση που απασχολεί την πολιτική και κοινωνική ζωή. Το γραφείο των εντεταλμένων Εισαγγελέων, όπως σημειώνει το protothema.gr, έχει παράλληλα και άλλες ανοικτές υποθέσεις που έχουν τεθεί υπό τον έλεγχο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, καθώς το οικονομικό αντικείμενο τους αφορά τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Επίθεση Λατινοπούλου σε ΝΔ και Βελόπουλο μετά την άρση ασυλίας: «Ψήφισαν χέρι-χέρι» – «Εάν ήμουν δεκανίκι, θα με είχαν προστατεύσει»
Ανοίγει ο δρόμος για τη διερεύνηση των καταγγελιών σχετικά με την ιδρυτική διακήρυξη της Φωνής Λογικής
«Βλέπει τον άνθρωπο ως θήραμα»: Γιατί το άγριο ζώο που κυκλοφορεί στη Χαλκιδική επιτίθεται σε ανυποψίαστους
Το 2χρονο παιδάκι από τη Σερβία νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο- Συναγερμός στις υπηρεσίες για τον εντοπισμό του ζώου που είναι ή τσακάλι ή λύκος
Γιώργος Μαζωνάκης: Ερευνούν αν του χορηγήθηκε ουσία πριν από την πλασμαφαίρεση - Σε άγνωστο παραλήπτη έστειλε η Γάκα τη φωτογραφία που έσβησε
Στο μικροσκόπιο βρίσκονται η διαγραμμένη φωτογραφία όπου εμφανίζεται να κοιμάται, ο παραλήπτης της εικόνας, οι αναζητήσεις στην τεχνητή νοημοσύνη και τα κινητά τριών εργαζομένων.
Γκιλφόιλ για Μαζιώτη: «Ο ίδιος και οι αριστεροί τρομοκράτες σύντροφοί του, δεν έχουν θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία»
«Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στην εποχή της απόπειρας δολοφονίας, των πυροβολισμών και των βομβιστικών επιθέσεων, και δεν θα σταματήσουμε ποτέ την προσπάθεια για Δικαιοσύνη» λέει η πρέσβης την ΗΠΑ.
Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε η 18χρονη μητέρα για την υπόθεση του βρέφους στα Χανιά
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και βαριά σωματική βλάβη ενώ σοβαρή παραμένει η κατάσταση του 18 ημερών βρέφους στο Βενιζέλειο.