ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ανανεώθηκε για 5 χρόνια η θητεία τριών εντεταλμένων Ευρωπαίων Εισαγγελέων

Ανανεώθηκε για 5 χρόνια η θητεία τριών εντεταλμένων Ευρωπαίων Εισαγγελέων

Με ομόφωνη απόφαση του Κολλεγίου Ευρωπαίων Εισαγγελέων, Πόπη Παπανδρέου, Χαρίκλεια Θάνου και Διονύσης Μουζάκης θα συνεχίσουν το έργο τους στο γραφείο της ευρωπαϊκής εισαγγελίας στη χώρα μας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ανανεώθηκε για πέντε χρόνια, με ομόφωνη απόφαση του Κολλεγίου Ευρωπαίων Εισαγγελέων, η θητεία τριών εντεταλμένων Ευρωπαίων Εισαγγελέων, στο γραφείο της Αθήνας, που έληγε σε λίγο καιρό .

Έτσι, με την ψήφο και των 24 μελών του Κολλεγίου, οι εντεταλμένοι Ευρωπαίοι εισαγγελείς Πόπη Παπανδρέου, Χαρίκλεια Θάνου και Διονύσης Μουζάκης θα συνεχίσουν το έργο τους στο γραφείο της ευρωπαϊκής εισαγγελίας στη χώρα μας, ερευνώντας σειρά από υποθέσεις που βρίσκονται ήδη εν εξελίξει, όπως αυτή για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Οι τρεις εισαγγελείς μαζί με συναδέλφους τους Εισαγγελείς εφετών, που στελεχώνουν το γραφείο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας της Ελλάδας, εδώ και αρκετούς μήνες έχουν συλλέξει τεράστιο όγκο στοιχείων για την υπόθεση των παράνομων επιδοτήσεων και έχουν πλήρη και σε βάθος γνώση για την υπόθεση που απασχολεί την πολιτική και κοινωνική ζωή. Το γραφείο των εντεταλμένων Εισαγγελέων, όπως σημειώνει το protothema.gr, έχει παράλληλα και άλλες ανοικτές υποθέσεις που έχουν τεθεί υπό τον έλεγχο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, καθώς το οικονομικό αντικείμενο τους αφορά τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν το χωράει το μυαλό μου, ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των γιατρών», λέει η αδερφή του Μαρία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν το χωράει το μυαλό μου, ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των γιατρών», λέει η αδερφή του Μαρία
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
«Βλέπει τον άνθρωπο ως θήραμα»: Γιατί το άγριο ζώο που κυκλοφορεί στη Χαλκιδική επιτίθεται σε ανυποψίαστους
Γιώργος Μαζωνάκης: Ερευνούν αν του χορηγήθηκε ουσία πριν από την πλασμαφαίρεση - Σε άγνωστο παραλήπτη έστειλε η Γάκα τη φωτογραφία που έσβησε
Γκιλφόιλ για Μαζιώτη: «Ο ίδιος και οι αριστεροί τρομοκράτες σύντροφοί του, δεν έχουν θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία»