Απαραίτητος από σήμερα ο Προσωπικός Αριθμός για την έκδοση ταυτότητας
Τι αλλάζει από σήμερα και ποιες εξαιρέσεις προβλέπονται σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.
Από σήμερα, Κυριακή 29 Ιουνίου 2025, η κατοχή Προσωπικού Αριθμού αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης δελτίου ταυτότητας, εφόσον ο αιτών πληροί τις σχετικές προϋποθέσεις.
Όπως διευκρινίζει η Ελληνική Αστυνομία, από τη συγκεκριμένη υποχρέωση εξαιρούνται όσοι πολίτες έχουν ήδη κινήσει τη διαδικασία έκδοσης Προσωπικού Αριθμού αλλά αυτή δεν έχει τελεσφορήσει, χωρίς δική τους υπαιτιότητα.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τα βήματα της διαδικασίας έκδοσης ταυτότητας είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της ΕΛ.ΑΣ. στη διεύθυνση.
Η Αστυνομία συνιστά στους πολίτες να μεριμνούν για την έγκαιρη ενημέρωσή τους σχετικά με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν καθυστερήσεις και να εξυπηρετηθούν χωρίς προβλήματα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σπέτσες: Άγρια επίθεση σε πλοίαρχο κατά τη φόρτωση οχημάτων - Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα το θύμα
Άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος ζητεί η ΠΕΜΕΝ για τους αυτουργούς του αιματηρού συμβάντος στις Σπέτσες.
Συνελήφθη στην Αρτέμιδα μεθυσμένος οδηγός που απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς μετά από τροχαίο
Ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης