ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ασπρόπυργος: «Τον είδα ξαπλωμένο μέσα στα αίματα» λέει αυτόπτης μάρτυρας για τον 12χρονο με το πατίνι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ασπρόπυργος: «Τον είδα ξαπλωμένο μέσα στα αίματα» λέει αυτόπτης μάρτυρας για τον 12χρονο με το πατίνι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Το 12χρονο αγοράκι δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς είναι διασωλημένο στο «Θριάσιο» με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο ο 12χρονος που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι και τον παρέσυρε αυτοκίνητο στον Ασπρόπυργο το πρωί της Πέμπτης (7.5.26). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος θα μεταφερθεί στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταφέρει το newsit.gr, ο 12χρονος κινούνταν με ταχύτητα 25 χιλιομέτρων την ώρα όταν συγκρούστηκε με ένα βανάκι επί της οδού Θρασυβούλου στον Ασπρόπυργο. Όπως φαίνεται, ο ανήλικος πήγαινε να συναντήσει τους φίλους του για να παίξουν μπάσκετ.

«Ερχόταν βολίδα από τη Θρασυβούλου ενώ ένα βανάκι ερχόταν από την αντίθετη πλευρά και τον χτύπησε» λέει φίλος του 12χρονου.

«Είχαμε κανονίσει να πάμε να παίξουμε μπάσκετ. Το παιδί είχε πάει να πάρει ένα άλλο παιδί και φαίνεται ότι πέρασε τη Θρασυβούλου και τον χτύπησε το αμάξι. Δεν φόραγε κράνος αν και συνήθως φοράει. Τον είδα να είναι ξαπλωμένος στον δρόμο, ήταν λιπόθυμος και είχε αίματα στο κεφάλι», λέει άλλος ανήλικος της παρέας του 12χρονου.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι συγκεχυμένες εάν ο 12χρονος φορούσε κράνος ή όχι, καθώς υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι φορούσε αλλά το είχε χαλαρά δεμένο στο κεφάλι του ενώ κάποιοι άλλοι ότι το είχε πάνω στο τιμόνι.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, καθώς ο 12χρονος είχε βαριά τραύματα και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο. Οι γιατροί προχώρησαν άμεσα στη διασωλήνωσή του και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, το 12χρονο αγοράκι δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς είναι διασωλημένο στο «Θριάσιο» με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

«Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα με την απαγόρευση οδήγησης πατινιών απομόνωσης ανήλικους. Είναι οι σύγχρονες σκοτώστρες της ασφάλτου. Ένα ακόμη 12 χρόνο παιδί δίνει μάχη για τη ζωή του στο Θριάσιο νοσοκομείο από ατύχημα με πατίνι. Οι γιατροί, νοσηλευτές, όλοι κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το σώσουν. Διασωληνωμένο, σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κατάγματα, σοβαρά τραύματα στο θώρακα. Θα μεταφερθεί με μονάδα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Περαστικά στο παιδί, στην οικογένεια. Επιτέλους τέλος όμως με τα πατίνια στους ανήλικους. Πόσο θα το συζητάμε;», τονίζει.

Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ 12 μέτρα που θα απλώνονται ως τις εκλογές - Σκέψεις για κάλπες τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου
Ο Σταύρος Φλώρος ξεκινάει δικαστικό αγώνα κατά του «Survivor» -Μηνύει την παραγωγή και ζητάει 100 εκατ. δολάρια
Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη για τον εορτασμό των 52 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, την 3η Σεπτεμβρίου 1974 -Δείτε live
Έσκαψαν όλο τον κήπο και δεν βρήκαν την ηλικιωμένη -«Μένω δέκα χρόνια εδώ και δεν την είχα δει ποτέ», λέει γείτονας