Γεωργιάδης: Το ωραιότερο μετρό βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, χάρη στον AKTOR, τον Αλέξανδρο Εξάρχου, την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη Λίνα Μενδώνη
Βίντεο από τη βόλτα του με το Μετρό Θεσσαλονίκης δημοσίευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, δίνοντας τα εύσημα στην εταιρεία «AKTOR», στον Αλέξανδρο Εξάρχου και στην κυβέρνηση για την ολοκλήρωση του έργου.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αφού ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο του Σταθμού Βενιζέλου, στην συνέχεια μαζί με συνεργάτες του επιβιβάστηκε στον συρμό με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο της πόλης.
«Με ένα εισιτήριο των 0,60 ευρώ ήρθαμε από τον σταθμού Βενιζέλου στην Μίκρα. Σε 15 λεπτά διασχίσαμε την Θεσσαλονίκη. Είμαστε δίπλα στο αεροδρόμιο Καθαριότητα, κλιματισμός, τάξη, ασφάλεια, αξιοπρέπεια. Το ωραιότερο μετρό στην Ελλάδα είναι στη Θεσσαλονίκη. Χάρη στον «AKTOR», τον Αλέξανδρο Εξάρχου, την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη που έλυσε τον γόρδιο δεσμό των αρχαίων ευρημάτων» τόνισε στο βίντεο ο υπουργός Υγείας.
Η ανάρτηση και το βίντεο με την βόλτα Γεωργιάδη στο μετρό Θεσσαλονίκης
«Η εβδομαδιαία περιοδεία μας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, που κατέληξε στην Θεσσαλονίκη και στην ΔΕΘ, με πολλές επισκέψεις, δεκάδες εγκαίνια και ομιλίες τελείωσε σήμερα. Φύγαμε από την Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα παίξαμε λίγο τένις το πρωί (η πρωινή γυμναστική είναι απαραίτητη και η Θεσσαλονίκη έχει όμορφα Δημοτικά γήπεδα για να παίζει όποιος το επιθυμεί) και μετά επισκεφθήκαμε το ομορφότερο μετρό, αυτό της Θεσσαλονίκης.
Είχαμε την χαρά να μας ξεναγήσει στο μουσείο του Σταθμού Βενιζέλου, η ίδια η Έφορος κ. Πρωτοψάλτη, την οποία θερμά ευχαριστούμε. Μετά πήγαμε ως τον τελευταίο σταθμό της «Μίκρας» προς Καλαμαριά πλησίον του αεροδρομίου, περνώντας από όλους σχεδόν τους σταθμούς του. Καθαριότητα, κλιματισμός, τάξη, ασφάλεια, αξιοπρέπεια. Χάρη στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την υπέροχη ΥΠΠΟ κ. Λίνα Μενδώνη, στην εταιρία «Άκτωρ» και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Αλέξανδρο Εξάρχου η Θεσσαλονίκη μας πέρασε σε μία νέα καλύτερη εποχή.
Ειλικρινά σας το λέω το μετρό αυτό δεν είναι ένα απλό μεταφορικό μέσο, είναι ένα νέο αξιοθέατο της πόλεως το οποίο όλοι αξίζει να επισκεφθείτε και να απολαύσετε. Αισθάνομαι υπερήφανος ως μέλος της Κυβερνήσεως που κατάφερε επιτέλους να το ολοκληρώσει και να το παραδώσει στον λαό της Θεσσαλονίκης».
Η εβδομαδιαία περιοδεία μας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, που κατέληξε στην Θεσσαλονίκη και στην ΔΕΘ, με πολλές επισκέψεις, δεκάδες εγκαίνια και ομιλίες τελείωσε σήμερα. Φύγαμε από την Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα παίξαμε λίγο τένις το πρωί (η πρωινή γυμναστική είναι απαραίτητη… pic.twitter.com/xR4cwVsVXf
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) September 6, 2026
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Κόνιτσα με 170 πυροσβέστες και 13 εναέρια στη «μάχη» - Φλόγες στη χαράδρα του Στομίου
Ο Γιάννης Αρτοποιός είχε προειδοποιήσει από νωρίς πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο μέτωπο, λόγω της ιδιαιτερότητας του εδάφους
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εκλογές το 2027 και στόχος η αυτοδυναμία - Καλή τύχη σε όσους ονειρεύονται σχήματα ηττημένων»
«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να ζητήσει την άδεια κανενός για το πώς θα εξοπλίζεται», τόνισε ο Πρωθυπουργός από την Θεσσαλονίκη.
Καρφί Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Τζάμπα πήγε το rebranding, το 2014 ήταν αυταπάτη, τώρα είναι απάτη -Η μπηχτή για το ΠΑΣΟΚ
«Νομίζω τσάμπα πήγε το rebranding», σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την αφιέρωσή του στον Αλέξη Τσίπρα.
Γιαννιτσά: Νεκρός ο 27χρονος που νοσηλευόταν μετά από καβγά σε μπαρ – Είχε πέσει στο έδαφος μετά από μπουνιά από 26χρονο
Ο 26χρονος δράστης είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του και η κατηγορία του αναμένεται να αλλάξει μετά τον θάνατο του 27χρονου