ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Γεροβασίλη: O Κασσελάκης δεν θα επανεκλεγεί – Είμαι υπέρ της διεξαγωγής ντιμπέιτ

Γεροβασίλη: O Κασσελάκης δεν θα επανεκλεγεί – Είμαι υπέρ της διεξαγωγής ντιμπέιτ

«Θα απαιτηθεί συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων για να προσφέρουμε μία αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης στον λαό»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε το πρωί της Τρίτης(8/10/2024) η βουλευτής του κόμματος και αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη.

«Θα απαιτηθεί συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων για να προσφέρουμε μία αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης στον λαό. Σίγουρα, δεν είναι καλό να αναφέρονται λέξεις όπως “κουκουλοφόροι” και “πραξικοπηματίες”. Η εκτίμηση του αποτελέσματος είναι δικαίωμα όλων, έχω την πεποίθηση ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα επανεκλεγεί. Δεν εκφράζει τις ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς».

«Πριν από δύο εβδομάδες, ανακοίνωσα ότι δεν θα είμαι υποψήφια για την προεδρία του κόμματος. Προσωπικά, είμαι υπέρ της διεξαγωγής ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων», πρόσθεσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

View Video - no integration ID provided

Πρώην βατραχάνθρωπος των Ιμίων καταγγέλλει μη αναγνώριση των διπλών ενσήμων: «Με αντιμετωπίζουν σαν να έκανα μια συμβατική δουλειά»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πρώην βατραχάνθρωπος των Ιμίων καταγγέλλει μη αναγνώριση των διπλών ενσήμων: «Με αντιμετωπίζουν σαν να έκανα μια συμβατική δουλειά»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google