ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Γιάννης Κολοτούρας: Θλίψη για τον θάνατο του γενικού διευθυντή της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Γιάννης Κολοτούρας: Θλίψη για τον θάνατο του γενικού διευθυντή της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

«Βροχή» αναρτήσεων στα social media από φίλους που τον αποχαιρετούν, μετά τον τόσο πρόωρο χαμό μου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ο γενικός διευθυντής και συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione, Γιάννης Κολοτούρας, πέθανε σε ηλικία 48 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα.

Ο Γιάννης Κολοτούρας ήταν η «ψυχή» στην Zeus+Dione, στον κορυφαίο ελληνικό οίκο μόδας που ίδρυσαν η αδελφή του, Δήμητρα Κολοτούρα και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Ο θάνατος του Γιάννη Κολοτούρα έχει προκαλέσει θλίψη για τον τόσο πρόωρο χαμό του, με φίλους και συνεργάτες να κάνουν σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Ανάμεσά τους, η παρουσιάστρια του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία έγραψε για έναν «υπέροχο άνθρωπο». «Ο πιο γλυκός και τρυφερός φίλος. Ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, με σπάνια καρδιά και καλοσύνη, ανωτερότητα, μα κυρίως με την πιο ζεστή και αληθινή αγκαλιά» panagopoulou

Σε ανάρτηση που έκανε η αδερφή του Γιάννη Κολοτούρα, το απόγευμα της Κυριακής (3/5/26) ζητάει από τους φίλους του, σύμφωνα με το newsit.gr, αντί στεφάνων να προχωρήσουν σε συγκεκριμένη δωρεά.

Αν και ο Γιάννης Κολοτούρας δεν αγαπούσε την προβολή, ο ίδιος έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στην πορεία της Zeus+Δione και απέκτησε πολλούς φίλους, οι οποίοι τώρα, θρηνούν τον χαμό του.
Πυρκαγιά στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης: 70χρονος προσπαθούσε να κάψει σφήκες, προκάλεσε πυρκαγιά και συνελήφθη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πυρκαγιά στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης: 70χρονος προσπαθούσε να κάψει σφήκες, προκάλεσε πυρκαγιά και συνελήφθη
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google