Κατερίνα Νοτοπούλου: Με πείραξε που έλεγαν ότι έχω σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα, ήταν ψέμα
«Ένιωσα ότι δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου» είπε μεταξύ άλλων για τα όσα ακούγονταν για εκείνη
Τις συζητήσεις που γίνονταν όταν ανέλαβε το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, για τις σχέσεις της με τον Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε η Κατερίνα Νοτοπούλου, στο vidcast «Εσύ τι μουσική ακούς».
Η Κατερίνα Νοτοποπούλου, έδωσε τη δική της απάντηση για τα όσα είχαν ειπωθεί εκείνη την περίοδο. Από το μορφωτικό της επίπεδο και τα περί καθαρίστριας μέχρι και για τις φήμες για δήθεν σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα. «Και τα δυο με πείραξαν. Όλα ήταν ψέματα. Ήταν δύσκολο στη διαχείρισή τους, επειδή δεν μιλούσα εκείνη την περίοδο σε κανάλια και δημοσιογράφους, ένιωσα ότι δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου» είπε μεταξύ άλλων.
Πάντως, δήλωσε, όπως γράφει το newsit.gr, πως αναμένει το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα αλλά δεν απάντησε για το αν θα πήγαινε στο κόμμα του, αν αυτό γίνει.
Οι σεξιστικές επιθέσεις και το πρόβλημα στην ακοή
Η Κατερίνα Νοτοπούλου, είπε στον Θεολόγο Ηλιού, ότι δέχθηκε σεξιστικές επιθέσεις στην πολιτική της πορεία. «Συνειδητοποίησα με έναν δύσκολο και βίαιο τρόπο ότι ο σεξισμός είναι παντού, ότι οι γυναίκες χρειάζεται να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Άκουσα πολλά για τα προσόντα μου τα τυπικά, αν τελείωσα το σχολείο και το πανεπιστήμιο, αν είχα επαγγελματική πορεία, για ποιο λόγο βρέθηκα στο πρωθυπουργικό γραφείο. Ήταν ερωτήματα που δεν καταλάβαινα γιατί τα θέτουν» είπε.
Με χιούμορ, μίλησε για το πρόβλημα ακοής που της προκάλεσε ένα αυτοάνοσο νόσημα το 2015, με αποτέλεσμα να αλλάξει η ζωή της και να μάθει να υπάρχει ξανά από την αρχή, όπως είπε.
«Ήταν ένα αυτοάνοσο επιθετικό και η βαρηκοΐα στα όρια της κώφωσης ήταν αυτό που έμεινε. Με τα αυτοάνοσα μαθαίνεις να ζεις, χρειάστηκε να μάθω έναν καινούριο τρόπο να υπάρχω» ανέφερε.
Για αυτό τον λόγο, πλέον, απολαμβάνει μόνο τα τραγούδια που είχε ακούσει μέχρι να εκδηλωθεί το πρόβλημα της ακοής. «Μου λείπει η μουσική από τη ζωή μου, να ακούσω ένα αστείο πιο εύκολα» εξομολογείται «γενικά σταμάτησα να ακούω, φοράω ακουστικό βαρηκοΐας, βασίζομαι κυρίως στη χειλεανάγνωση και στους ανθρώπους μου που είναι πολύ υποστηρικτικοί».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σπέτσες: Άγρια επίθεση σε πλοίαρχο κατά τη φόρτωση οχημάτων - Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα το θύμα
Άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος ζητεί η ΠΕΜΕΝ για τους αυτουργούς του αιματηρού συμβάντος στις Σπέτσες.
Συνελήφθη στην Αρτέμιδα μεθυσμένος οδηγός που απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς μετά από τροχαίο
Ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης