ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Κεφαλονιά: "Οι τοξικολογικές επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες μας", λέει ο πατέρας της Μυρτώς - Τρεις νέες μαρτυρίες κοριτσιών

Κεφαλονιά: "Οι τοξικολογικές επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες μας", λέει ο πατέρας της Μυρτώς - Τρεις νέες μαρτυρίες κοριτσιών

Ο πατέρας της 19χρονης από την Κεφαλονιά υποστηρίζει ότι οι συλληφθέντες έδωσαν ουσίες στο παιδί του, για να το κάνουν υποχείριό τους.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Κοκαΐνη, κάναβη και αλκοόλ ανιχνεύθηκαν στη σορό της Μυρτώς, της 19χρονης καλλονής που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά.

"Οι τοξικολογικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες μας", δηλώνει στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της. Υποστηρίζει, επίσης, ότι οι συλληφθέντες έδωσαν ουσίες στο παιδί του, για να το κάνουν υποχείριό τους.

Σύμφωνα με τον πατέρα της Μυρτώς, έχουν εμφανιστεί τουλάχιστον τρεις νεαρές γυναίκες στο γραφείο του δικηγόρου του και φέρεται να έχουν πει ότι κατά το παρελθόν έχουν προσεγγιστεί από τα ίδια άτομα που κατηγορούνται για το θάνατο της κόρης του.

Μάλιστα, σημείωσε ότι και τα τρία αυτά κορίτσια υποστήριξαν ότι είχαν μια παρόμοια ιστορία "παγίδευσης". Ότι δηλαδή τις πλησίασαν, δίνοντάς τους ναρκωτικά για να τις εκμεταλλευτούν σεξουαλικά.

Ήδη μια νεαρή γυναίκα (μητέρα ενός μικρού παιδιού σήμερα) έχει μιλήσει δημόσια για τη δική της ιστορία από το 2022, όταν προσεγγίστηκε από έναν από τους κατηγορουμένους, ο οποίος -όπως υποστηρίζει- της έβαλε κάποιο ναρκωτικό στο ποτό και την εκμεταλλεύτηκε.

Ωστόσο, αυτές οι τρεις κοπέλες, είναι νέες περιπτώσεις.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Μυρτώς προσπαθεί να τις πείσει να πάνε και να καταθέσουν, μια κοπέλα βρίσκεται κοντά στο να δεχτεί να μιλήσει στις Αρχές, ενώ ο πατέρας της άτυχης κοπέλας απευθύνει έκκληση να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν και να δώσουν πληροφορίες.


Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν