Κλειστό σήμερα το beach bar στην Πάρο όπου πνίγηκε ο 4χρονος: Το χρονικό της τραγωδίας
«Βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους γονείς και τους συγγενείς», αναφέρει η επιχείρηση – Συνεχίζεται η έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας.
Κλειστό θα παραμείνει σήμερα, Κυριακή 9 Αυγούστου, το beach bar στην Πάρο, μετά την τραγωδία με τον θάνατο του 4χρονου αγοριού που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε πισίνα της επιχείρησης το απόγευμα του Σαββάτου.
Σε ανακοίνωση που δημοσίευσε μετά το τραγικό περιστατικό, το beach bar εκφράζει τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του παιδιού και γνωστοποιεί την απόφαση να παραμείνει κλειστό σήμερα σε ένδειξη πένθους.
«Συνέβη ένα θλιβερό γεγονός που στάθηκε μοιραίο, γιατί στοίχισε τη ζωή ενός μικρού παιδιού», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η επιχείρηση εκφράζει «βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους γονείς και τους συγγενείς» και προσθέτει ότι στις 9 Αυγούστου το beach bar θα παραμείνει κλειστό «ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του μικρού αγοριού».
Πώς έγινε η τραγωδία
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 8 Αυγούστου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, το 4χρονο αγοράκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην πισίνα από δύο νεαρές γυναίκες που βρίσκονταν στον χώρο.
Μόλις έγινε αντιληπτό το παιδί, μπάρμαν της επιχείρησης βούτηξε στην πισίνα και το ανέσυρε. Οι γονείς του βρίσκονταν στον χώρο του beach bar, αλλά όχι κοντά στον 4χρονο εκείνη τη στιγμή. Στην επιχείρηση υπάρχουν δύο πισίνες που επικοινωνούν μεταξύ τους, ενώ δηλωμένος ως ναυαγοσώστης είναι ο ιδιοκτήτης του beach bar.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να κρατηθεί στη ζωή, ο 4χρονος κατέληξε.
Η έρευνα για τις ευθύνες
Οι αστυνομικές Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί βρέθηκε στην πισίνα χωρίς να γίνει εγκαίρως αντιληπτό, καθώς και ποιος είχε την ευθύνη για την επίβλεψή του.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος των γονέων του 4χρονου και του ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο ιδιοκτήτης κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση για την ακύρωση της συναυλίας για τα «33 Χρόνια» στην Τεχνόπολη
Ο τραγικός χαμός του Γιώργου καθιστά αδύνατη, σε αυτή τη χρονική στιγμή, την οποιαδήποτε μετατροπή της συναυλίας σε αφιέρωμα στη μνήμη του.
Το σκεπτικό της προφυλάκισης των δύο γιατρών για την υπόθεση Μαζωνάκη: Με πράξεις και παραλείψεις αφαίρεσαν ανθρώπινη ζωή, παρεμποδίζοντας την έρευνα
Ιδιαίτερα επιβαρυντικά αξιολογήθηκε και η καθυστέρηση στην κλήση του ΕΚΑΒ - Κρίσιμο σημείο αποτελεί και η αντίδραση των κατηγορούμενων στα alarms του μηχανήματος πλασμαφαίρεσης
Επτά ελαφρύνσεις για επαγγελματίες το 2027, κέρδη για 9 στους 10, δείτε παραδείγματα
ΜyDATA και ψηφιοποίηση ανοίγουν τον δρόμο για νέες μειώσεις φόρων - Το συνολικό ύψος των φόρων εισοδήματος μειώνεται για τους αυτοαπασχολούμενους κατά 570 εκατ. ευρώ για το 2027 - Από 2 δισ. τον χρόνο μειώνονται σε 1,4-1,5 δισ. τον χρόνο, με επτά τρόπους
Φωτιά τώρα στη Ζάκυνθο - Επιχειρούν 6 αεροσκάφη
Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στη θέση Ξύγκια στη Ζάκυνθο.
Μητσοτάκης κατά Ανδρουλάκη και Τσίπρα: «Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, με ακοστολόγητες υποσχέσεις» – «Εφιαλτικό σενάριο ακυβερνησίας»
Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για το «τυφλό όχι» στη Συνταγματική Αναθεώρηση και σφοδρά πυρά στον πρόεδρο της ΕΛΑΣ - «Διαψεύδονται όσοι προέβλεπαν πρόωρες κάλπες»
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: «Προσβλητικό για τη Δημοκρατία το δίλημμα: Μητσοτάκης ή Ερντογάν»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι επιχειρεί να «τρομοκρατήσει την κοινωνία» και απέρριψε τα κυβερνητικά διλήμματα περί πολιτικής αστάθειας