Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσπρωτία για παράνομη απασχόληση μεταναστών – Δεκάδες συλλήψεις
Αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης ηγούνται της επιχείρησης.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (04.10.2026) μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσπρωτία για υποθέσεις παράνομης απασχόλησης μεταναστών.
Αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, μετά από καταγγελίες, ξεκίνησαν επιχείρηση σε αρκετές περιοχές της Θεσπρωτίας με σκοπό να εντοπιστούν και να συλληφθούν ύποπτοι που φέρεται να απασχολούν παράνομα μετανάστες.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τον ακριβή αριθμό των συλληφθέντων και τις επιμέρους κατηγορίες αλλά πληροφορίες του thespro.gr αναφέρουν πως έχουν γίνει δεκάδες συλλήψεις.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έχει καταστραφεί και έχει μείνει σκιά του εαυτού του» κατέθεσε ο αδερφός του στη δίκη
«Ντρέπομαι πολύ για όσα έγιναν και καλά έκανε η γυναίκα που τον κατήγγειλε», είπε μεταξύ άλλων ο αδερφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
Κύκλωμα Πολεοδομίας στην Κατερίνη: Έως 7.000 ευρώ οι ταρίφες για αυθαίρετα – Απολογούνται σήμερα οι 11 συλληφθέντες
Πέρα από μετρητά, οι κατηγορούμενοι φέρεται να πληρώνονταν και με υπολογιστές, έπιπλα και άλλα αγαθά - Πάνω από 135.000 η λεία τους
«Γιαγιά, είμαι ο λογιστής»: Στη «φάκα» της ΕΛΑΣ σπείρα «αετονύχηδων» – Μετέφεραν τους ηλικιωμένους με αυτοκίνητα σε ΑΤΜ για αναλήψεις
Η συνολική λεία υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ, ενώ μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 25 περιπτώσεις απατών και κλοπών.
Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με αυτοκίνητο – Τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμό άλλου ατόμου, ενώ οι συνθήκες του περιστατικού παραμένουν αδιευκρίνιστες.