Νεκρός τρίχρονος από πυροβολισμούς στο Μαρκόπουλο - Θρήνος συγγενών έξω από το «Αγλαΐα Κυριακού»
O τρίχρονος διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου από τους γονείς του και από εκεί με τη συνοδεία της αστυνομίας στο Αγλαΐα Κυριακού
Tραγωδία στο Μαρκόπουλο όπου ένα τρίχρονο αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο από σφαίρα ενώ βρισκόταν μεσα σε αυτοκίνητο.
Έξω από το νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας όπου οι γονείς και οι συγγενείς του τρίχρονου αγοριού έσπευσαν για να μάθουν νέα για την εξέλιξη της υγείας του.
Όταν έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του τρίχρονου ξέσπασαν σε κλάμματα.
Το παιδί βρισκόταν έξω από τον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή όταν δέχτηκε τον πυροβολισμό, όπου σημειώθηκε επεισόδιο ανάμεσα σε άτομα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Συνελήφθη στην Αρτέμιδα μεθυσμένος οδηγός που απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς μετά από τροχαίο
Ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.