Ο οδηγός που παρέσυρε τον 12χρονο με το πατίνι στον Ασπρόπυργο: Ακούω το μπαμ και λέω "Θεέ μου, απλά να είναι ζωντανό"
Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Παίδων νοσηλεύεται ο 12χρονος, ο οποίος χτυπήθηκε από βαν καθώς κινούνταν με ηλεκτρικό πατίνι στον Ασπρόπυργο.
Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων παραμένει διασωληνωμένος ο 12χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον Ασπρόπυργο. Ο ανήλικος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αφότου παρασύρθηκε από βαν την ώρα που οδηγούσε το ηλεκτρικό πατίνι του το πρωί της Πέμπτης (7/5).
Συνταρακτική είναι η μαρτυρία του οδηγού του βαν, ο οποίος περιέγραψε στο Star τις στιγμές αμέσως μετά το σοβαρό ατύχημα.
"Χωρίς να καταλάβω, βλέπω ένα πατίνι να πετάγεται μπροστά μου, σε χρόνο που δεν πρόλαβα καν να αντιδράσω. Ακούω το μπαμ και βλέπω ένα παιδί κάτω και λέω 'Θεέ μου, απλά να είναι ζωντανό'. Κάλεσα το 166 κατευθείαν", είπε χαρακτηριστικά.
Το χρονικό
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης, ο 12χρονος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Στο σημείο επικράτησε πανικός και άμεσα έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι συγκέντρωσαν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να διαπιστωθούν με ακρίβεια οι συνθήκες του σοβαρού τροχαίου.
Ο 12χρονος υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σοβαρά τραύματα στον θώρακα. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε μέσα σε λιγότερο από οκτώ λεπτά, παρέχοντας άμεσα τις πρώτες βοήθειες και επιχειρώντας να ελέγξει την αιμορραγία.
Αρχικά μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, αλλά, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ 12 μέτρα που θα απλώνονται ως τις εκλογές - Σκέψεις για κάλπες τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου
Ως αφετηρία μιας μακράς προεκλογικής περιόδου αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τη φετινή ΔΕΘ και η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε βατήρα για την ανάπτυξη από τον πρωθυπουργό της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής του 2027, του προγράμματος της ΝΔ για την επόμενη τετραετία και της αντεπίθεσης για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Σταύρος Φλώρος ξεκινάει δικαστικό αγώνα κατά του «Survivor» -Μηνύει την παραγωγή και ζητάει 100 εκατ. δολάρια
Σε δικαστικό αγώνα προχωράει ο Σταύρος Φλώρος κατά της παραγωγής του «Survivor», διεκδικώντας 100 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση μετά το σοβαρό ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.
Κώστας Καραμανλής: Θα παρουσιάζει βιβλίο για Δομάζο-Αντωνιάδη την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλάει στη ΔΕΘ
Ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα "Ο Στρατηγός και ο Κανονιέρης – Ο Κοντός και ο Ψηλός
Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Οι κατηγορούμενοι είναι γονείς του νεκρού παιδιού, της 15χρονης και του 12χρονου - Ο 9χρονος είναι γιος της Γερμανίδας αλλά όχι του Έλληνα
Η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη για τον εορτασμό των 52 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, την 3η Σεπτεμβρίου 1974 -Δείτε live
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη από το Ηράκλειο Κρήτης, με αφορμή τα 52 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Έσκαψαν όλο τον κήπο και δεν βρήκαν την ηλικιωμένη -«Μένω δέκα χρόνια εδώ και δεν την είχα δει ποτέ», λέει γείτονας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση στον Μαραθώνα και τη γυναίκα που φέρεται να έθαψε τη μητέρα της στην αυλή του σπιτιού της, πριν από περίπου 10 χρόνια.