Παλλήνη: 43χρονος είχε βάλει κρυφή κάμερα σε γυναικείες τουαλέτες – Γεμάτο από υλικό παιδικής πορνογραφίας το σπίτι του
Αφέθηκε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους - Ο δράστης συνελήφθη μετά καταγγελία για την τοποθέτηση κρυφής κάμερας στις τουαλέτες εταιρείας όπου εργαζόταν
Από κρυφή κάμερα που είχε βάλει σε τουαλέτες στην Παλλήνη, παρακολουθούσε τις γυναίκες – θύματά του ένας 43χρονος που πιάστηκε από τις αρχές την προηγούμενη εβδομάδα (18.08.2025). Ο δράστης, πέρα από το ότι ευχαριστιόταν να κρυφοκοιτάζει τις γυναίκες, είχε στην κατοχή του και υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα σε βάρος του όταν έγινε καταγγελία στις 31 Ιουλίου για κρυφή κάμερα με ενσωματωμένη μνήμη στις γυναικείες τουαλέτες της εταιρείας στην Παλλήνη. Στις 18 Ιουλίου έγινε έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά, υπολογιστές και κάρτες μνήμης, τα οποία είχαν και υλικό παιδικής πορνογραφίας. Εν τέλει ο δράστης βρέθηκε και συνελήφθη στην Νίκαια.
Ο 43χρονος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.
Τελικά ο 43χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους της εμφάνισης 2 φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Δημοσκόπηση Pulse: Στο 11,5% η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Ποιοι θα ψήφιζαν Σαμαρά, πού στρέφονται οι αναποφάσιστοι
Στο 30% ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός - Πώς αξιολογούνται οι προτάσεις της ΔΕΘ - Στο 54% η ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά
Θάνατος Μαζωνάκη: Στο μικροσκόπιο δεύτερο ιατρείο «φάντασμα» στο Κολωνάκι - Το άδειασαν ενώ ερευνούσαν στην Καρνεάδου
Η εξπρές "μετακόμιση" ενώ οι έρευνες για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη βρίσκονταν σε εξέλιξη.
Συνάντηση Μαρινάκη με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Οι δεσμοί των δύο χωρών είναι στέρεοι και διαρκώς εμβαθύνονται
Η στρατηγική σχέση Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της και εξελίσσεται διαρκώς, αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Μητσοτάκης στον ΣΕΛΠΕ: «Πρέπει να σεβόμαστε τον πολίτη, δεν είμαστε εκ προοιμίου αναντικατάστατοι» – Πρόκληση και εργαλείο η AI
Ο πρωθυπουργός μίλησε για τις αλλαγές που φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη, τον ανταγωνισμό από τις κινεζικές πλατφόρμες και την ανάγκη η ανάπτυξη της οικονομίας να φτάνει στην τσέπη των πολιτών.
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ξεκίνησε απεργία πείνας ο 58χρονος γιατρός
Ο 58χρονος και η 56χρονη σύζυγός του που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη, αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού.
Θλίψη για νεογέννητο κοριτσάκι που πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του στην Πάτρα
Το μωρό γεννήθηκε πρόωρα στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.