Σπαραγμός στην κηδεία του 3χρονου Ανδρέα που σκοτώθηκε πέφτοντας από μάντρα – «Πού είσαι αγάπη μου;»
Το τελευταίο αντίο στον μικρό Ανδρέα που έχασε τη ζωή του όταν έπεσε μαζί με τον θείο του από μαντρότοιχο ύψους 2 μέτρων στο κενό είπαν σήμερα το πρωί στον Άγιο Νικόλαο στα Σπάτα της Αχαΐας συγγενείς και φίλοι.
Από το μεσημέρι της Τρίτης όποτε και συνέβη το τραγικό περιστατικό το χωριό έχει βυθιστεί στη θλίψη και στο πένθος. Οι γονείς του 3χρονου αγοριού δεν μπορούν ακόμα να συνέλθουν από το σοκ, ενώ συντετριμμένοι οδήγησαν το αγοράκι τους στην τελευταία του κατοικία.
Όλο το χωριό βρέθηκε δίπλα στους χαροκαμένους παππούδες και γονείς προκειμένου να του συμπαρασταθεί με τους περισσότερους από αυτούς να μη μπορούν αν συγκρατήσουν τα δάκριά τους.
Τραγική φιγούρα η μητέρα και η γιαγιά του μικρού αγοριού οι οποίες συντετριμμένες δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που βρήκε την οικογένειά τους. «Που είσαι αγάπη μου» φώναζε η μητέρα καθώς συνόδευε το λευκό φέρετρο.

eurokinissi
Η μόνη λέξη που έβγαινε από τα χείλη των περισσοτέρων ήταν ένα «γιατί».
Όλα συνέβησαν στις 3:45 το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο 25χρονος είχε πάρει τον 4χρονο Αντρέα και έκαναν μια βόλτα στο χωριό, ξαφνικά και ενώ έπαιζαν στο δρόμο, ο μικρός άρχισε να τρέχει και ο θείος του το πήρε αγκαλιά προκειμένου να τον καθησυχάσει. Όπως περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, ο 25χρονος χτύπησε το κεφάλι του σε ένα μπαλκόνι με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να πέσει από τον μαντρότοιχο μαζί με το τρίχρονο στο κενό.
Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να κρατηθεί στη ζωή ωστόσο ο Αντρέας δεν τα κατάφερε και πέθανε από ανακοπή.
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ανέφερε ότι η μητέρα της έπαιρνε περίπου 1.000 ευρώ σύνταξη και παραδέχτηκε ότι δεν δήλωσε τον θάνατό της ώστε να συνεχίσει να παίρνει τα χρήματα
Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί σε πολλές περιοχές της Αττικής
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
«Έσπασε την πόρτα γιατί ο αστυνομικός την κρατούσε με πίεση για να μην μπει μέσα», είπε γυναίκα που βρισκόταν στο κτίριο για να βγάλει ταυτότητα
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες
500.000 ταμειακές στο «μάτι» της Εφορίας: Κλείνει η «τρύπα» στα φορολογικά έσοδα
Μόνο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2026, τα έσοδα από ΦΠΑ αυξήθηκαν κατά 13,1%, δηλαδή κατά 1,69 δισ. ευρώ, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2025
Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς
«Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ, μεταξύ των οποίων και η έμφυτη τάση του κυρίου Τσίπρα να πολιτεύεται προσπαθώντας να εξαπατήσει τους πολίτες», σημειώνουν οι κυβερνητικές πηγές