Θάνατος Μαζωνάκη: Διευκρινίσεις από τον ΙΣΑ για την κατηγορούμενη γιατρό – «Καμία έγγραφη καταγγελία για τη λειτουργία του ιατρείου της»
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) διευκρινίζει ότι δεν υφίσταται καμία έγγραφη καταγγελία στον Σύλλογο αναφορικά με τη λειτουργία του ιδιωτικού ιατρείου της κατηγορούμενης ιατρού.
«Καμία έγγραφη καταγγελία αναφορικά με τη λειτουργία του ιδιωτικού ιατρείου της κατηγορούμενης ιατρού δεν υφίσταται στον ΙΣΑ», αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών δίνοντας διευκρινίσεις.
«Κατά το έτος 2014, υπεβλήθη έγγραφη αναφορά γονέα ανήλικου ασθενούς, αναφορικά με τη χορήγηση ιατρικής βεβαίωσης από την κατηγορούμενη ιατρό, αναφορικά με την ψυχική υγεία της ανήλικης ασθενούς. Ο ΙΣΑ επιλήφθηκε της εν λόγω καταγγελίας και το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την παραπομπή της ιατρού ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου.
Τέλος, σε συνέχεια της προφορικής αναφοράς ενός συναδέλφου προς έναν άλλο, δόθηκε από τον επικεφαλής υπεύθυνο των αδειών λειτουργίας, εντολή για άμεσο, απροειδοποίητο έλεγχο» συνεχίζει ο ΙΣΑ.
«Τα ανωτέρω είναι τα μοναδικά και αληθή πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα», καταλήγει ο ΙΣΑ.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θεσσαλονίκη: Ο Γιώργος Μαζωνάκης έγινε γκράφιτι στην Καλαμαριά
Η μεγάλη τοιχογραφία του street artist Hayate ολοκληρώθηκε σε τρεις ημέρες και βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου του Φοίνικα.
Τι συμβαίνει με το κόμμα Σαμαρά: Ποιοι είναι οι 10 «γαλάζιοι» που περιμένουν για να τον ακολουθήσουν
«Αν κάνει κόμμα, το ξαναβλέπουμε», έλεγε κυβερνητικό στέλεχος περιγράφοντας τη στρατηγική απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος κινείται σε σαφώς ηπιότερους τόνους μετά τη ΔΕΘ, με το Μέγαρο Μαξίμου να επιδιώκει να χαμηλώσει τα ντεσιμπέλ στην αντιπαράθεση με τον πρώην πρωθυπουργό.
Επτά με οχτώ πισώπλατες μαχαιριές δέχθηκε η Πηνελόπη στην Ηγουμενίτσα: Ο δολοφόνος προσπάθησε να αυτοκτονήσει σύμφωνα με τον ιατροδικαστή
Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ηπείρου διαπίστωσε δύο τραύματα στον τράχηλο της 25χρονης - Την Πέμπτη απολογείται ο καθ' ομολογίαν δράστης
Παύλος Μαρινάκης για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών: Σήμερα έχουμε περισσότερους από 120.000 εθελοντές δότες στο Εθνικό Μητρώο
«22 Σεπτεμβρίου σήμερα και είναι Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών. Ενημερώσου. Γίνε εθελοντής δότης»
Ηλιούπολη: Γυναίκα έπαθε ανακοπή από κεραυνό στα Αστυνομικά
Φέρεται να τρόμαξε από τον κρότο του κεραυνού και να κατέρρευσε σε δρόμο.