Τραγωδία στην Αχαΐα: Ο 3χρονος έπεσε από μάντρα στο κενό μαζί με έναν 25χρονο – Οι γιατροί προσπαθούσαν για 40 λεπτά να επαναφέρουν το αγοράκι
Στο Καραμανδάνειο όπου έσπευσαν, οι γονείς και συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας λύγισαν στο άκουσμα του τραγικού μαντάτου
Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες για την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε στην Αχαΐα στην περιοχή Άγιος Νικόλαος Σπάτων νωρίτερα την Τρίτη (11.11.2025). Ένα 3χρονο αγοράκι, έπεσε από μάντρα περίπου 2 μέτρων, τραυματίστηκε βαριά στο κεφάλι και λίγο πριν τις 8 το βράδυ κατέληξε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πατρών.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24.news, το αγοράκι έπαιζε με έναν 25χρονο, μακρινό συγγενή της οικογένειας, στην περιοχή αυτή στη δυτική Αχαΐα, πέφτοντας μάλιστα μαζί από τη μάντρα!
Το παιδί μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο Καραμανδάνειο σε πολύ άσχημη κατάσταση. Οι γιατροί προχώρησαν σε άμεση διασωλήνωση, όμως το αγοράκι σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη ανακοπή. Οι γιατροί έκαναν ΚΑΡΠΑ για τουλάχιστον 40 λεπτά, δίχως όμως αποτέλεσμα.
Από την πτώση τραυματίστηκε και ο νεαρός, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» και συνελήφθη, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα, στην τραγική οικογένεια, η οποία την ώρα του δυστυχήματος, βρισκόταν σε κοντινό χωράφι για αγροτικές εργασίες και το άτυχο παιδάκι ήταν υπό την εποπτεία του 25χρονου.
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο
Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πατρών, όπου υπέκυψε στα τραύματά του, ο 3χρονος που το μεσημέρι είχε τραυματιστεί σοβαρά, πέφτοντας από μάντρα και από ύψος περίπου 2 μέτρων, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Σπάτων, στη δυτική Αχαΐα.
Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τη μεταφορά του αγοριού, στο Καραμανδάνειο και παρά τη μεγάλη μάχη των γιατρών και τις προσπάθειες με ΚΑΡΠΑ, το παιδάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Στο Καραμανδάνειο προσήλθαν γονείς και συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας, τα οποία λύγισαν στο άκουσμα του τραγικού μαντάτου.
Τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο το μικρού παιδιού, διερευνά η αστυνομία.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.
"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
"Τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους", είπε στέλεχος της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία.